-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Sun, Sea, Sex. Τα 3s των swingers!


Mε 3000 swingers clubs ανά τον κόσμο, προγράμματα ταξιδίων και κρουαζιέρες ειδικά για αυτή την ομάδα ταξιδιωτών, η νέα μόδα “ανταλλαγής συντρόφων” δείχνει να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στο δυτικό κόσμο. Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρώπη έχουν όλα δεχτεί με ανοικτές αγκάλες το trend και επεκτείνονται πέρα από τα ιδιωτικά κλαμπ και σε νέες μορφές swinging. Το ταξίδι παίρνει νέα διάσταση και δημιουργεί ακόμη πιο συναρπαστικές και σέξι εμπειρίες για όσους τολμούν...
Δεν είναι λίγα τα «open minded» ζευγάρια που αναζητούν πλέον περιπέτειες και ερωτική συνεύρεση με άλλα ετερόφυλα ζευγάρια σε τόπους μακρινούς, με αποτέλεσμα πολλοί ταξιδιωτικοί οργανισμοί να αφιερώνουν μέρος των προγραμμάτων τους σε αυτό το κοινό. Για κάτι πιο εξωτικό, υπάρχουν οι κρουαζιέρες για swingers, πάνω σε πολυτελή γιοτ, όπου το μόνο που χρειάζεται να φοράτε είναι... το άρωμά σας... Πιο δημοφιλείς προορισμοί είναι τα νησιά της Καραϊβικής, λόγω του καλού καιρού, οι ακτές της Φλόριντα αλλά και τα Ελληνικά νησιά.
Το Swinging στις ΗΠΑ παίρνει καταιγιστικές διαστάσεις με Swingers Resorts να ξεπηδούν ολοένα και με πακέτα που ξεκινούν από τρεις ημέρες, προς $100 τη διανυκτέρευση, ανάλογα με το πόσο πολυτελές είναι το θέρετρο, πολλά εκ των οποίων φτάνουν ακόμη και τα $1000. Προσφέρουν εγκαταστάσεις αναψυχής, θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, ιστιοσανίδα ή σκι ενώ αν δεν είστε αθλητικοί τύποι, μπορείτε απλά να διασκεδάσετε με ping pong, μπάσκετ ή βόλεϊ και φυσικά, γιόγκα. Όταν πέσει η νύχτα, το σκοτάδι καλύπτει κάθε αμαρτία, που εδώ απλά ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ αμαρτία. Οι θεματικές βραδιές είναι συνηθισμένες, με κοστούμια και περίεργες φορεσιές, που απελευθερώνουν κάθε θαμώνα.
Στη Φλόριντα τέτοιου είδους θέρετρα είναι πολλά και τα βρίσκουμε στην πλευρά των Florida Keys, ενώ πολλά εξαιρετικά κλαμπ βρίσκονται και στην Καλιφόρνια, είτε σε κρατικά πάρκα είτε στην έρημο. Η πλειοψηφία προσκαλεί ρομαντικούς γυμνιστές, αποκλειστικά και μόνο ζευγάρια, με ή χωρίς ρούχα, όλα προαιρετικά. Sexy ντυσίματα και προκλητικές εμφανίσεις είναι το πιο συνηθισμένο, εκεί που όλα επιτρέπονται, χωρίς ταμπού και αναστολές. Ο πάγος σπάει μέσα από χαλαρές συζητήσεις με άλλα ζευγάρια, που είτε το έχουν ξανακάνει είτε είναι η πρώτη φορά. Το ντύσιμο παίζει ρόλο. Συντηρητικές εμφανίσεις και κλειστά ρούχα που δεν δείχνουν πολύ δέρμα υποδεικνύουν ότι «δεν είστε παίκτες». Όσοι το κάνουν 2η, 3η, ή 4η φορά, θα δείξουν περισσότερη σάρκα, είναι πιο έμπειροι και ξέρουν τους κανόνες. Γόβες στιλέτο, μίνι, άνετα πουκάμισα ανοικτά στο στήθος, όλα παίζουν ρόλο... Πραγματικά χρειάζεται να έχει ζήσει κανείς πολλά, να έχει κορεστεί από εμπειρίες ώστε το swinging να του γίνει τρόπος ζωής; Μερικοί που το επέλεξαν μιλούν για καλύτερη αποδοχή του εαυτού τους, μέσα από μια τέτοια εμπειρία. Το Hawksbill στην Antigua είναι μια μοναδική, σπέσιαλ κρυψώνα στην Καραϊβική, όπου δε θα θέλετε να φύγετε. Στα 15 εκτάρια τροπικών κήπων, υπάρχουν απομονωμένες παραλίες και για γυμνιστές. Άνετα δωμάτια με θέα τη θάλασσα αλλά και παραλιακά bungalows πάνω στο νερό προσφέρουν ιδανική διαμονή. Το τοπίο μαγικό, οι δυνατότητες για χαλάρωση άπειρες, οι παραλίες πανέμορφες και ο γυμνισμός σε αρκετές επιτρέπεται. (http://www.rexresorts.com)
Κρουαζιέρες για γυμνιστές
Η εταιρία No Pockets εξειδικεύεται σε ταξίδια για γυμνισμό, σε μερικά από τα καλύτερα γιοτ του κόσμου. Αυτές οι ιδιαίτερες διακοπές σας βοηθούν να βγάλετε από πάνω σας (κυριολεκτικά και πρακτικά) κάθε τι που σας καταπιέζει και σας περιορίζει. Ο στόλος των ιδιωτικών γιοτ που διαθέτουν προσφέρεται για ναύλωση για οποιοδήποτε προορισμό στην Καραϊβική τους ζητήσετε. Είτε μόνοι είτε με παρέα, η εμπειρία είναι πράγματι ασυνήθιστη. (www.nopockets.com)
All New Paradise Couples Resort & Spa.. Fuerteventura & Τενερίφη
Ένας αποκλειστικά και μόνο για ζευγάρια προορισμός είναι το ξεχωριστό αυτό θέρετρο που χαρακτηρίζεται ως το τροπικός παράδεισος των ζευγαριών. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία μπροστά στην παραλία που βρέχεται από τα νερά του ωκεανού, οι διακοπές είναι μια σεξουαλική περιπέτεια, μακριά από περιορισμούς και αδιάκριτα βλέμματα. (www.paradisecouplesresort.com)
Vikings Exotic Resort, Δομινικανή Δημοκρατία
O απόλυτος τροπικός παράδεισος, με πανέμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο και τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, το Vikings Exotic Resort έρχεται να σπάσει τα ταμπού. Νησιά πλούσια σε βλάστηση, καθαρά κρυστάλλινα νερά, ήπιοι άνεμοι και απομονωμένες παραλίες είναι η πρώτη εικόνα. Η εμπειρία διανθίζεται με πάρτι, υπέροχα γεύματα και πολυτελείς σουίτες. (www.cat69.com)
Bahia de Plata, Δομινικανή Δημοκρατία
Άλλο ένα παραλιακό θέρετρο που απευθύνεται σε ελεύθερους, ζευγάρια ή swingers, με εναλλακτικούς τρόπους γνωριμιών. Οι μόνοι, νιώθουν σα βασιλείς, με θηλυκές υπάρξεις να φροντίζουν κάθε επιθυμία τους μέσα σε ένα πέπλο ηδονής και πάθους. Ήλιος, θάλασσα και πολύ σεξ είναι το τρίπτυχο της εμπειρίας που καλούνται να ζήσουν οι ενήλικοι θαμώνες, που μετά από μια εβδομάδα πάθους, φροντίδας, αναζωογόνησης και ξεκούρασης γυρνούν πίσω απόλυτα ανανεωμένοι και χαλαροί. Η ικανοποίηση προσφέρεται σε οικονομικές τιμές. (www.mywildvacation.com)
Ιστιοπλοϊα για Swingers, Παρθένες Νήσοι
Για όσους η ιδέα και μόνο ενός θερέτρου είναι κλισέ και προτιμούν κάτι ιδιαίτερο, η ονειρεμένη πρόταση είναι το πολυτελές γιοτ που υποδέχεται μάξιμουμ 3 ζευγάρια και το πλήρωμα. Ο εξωτισμός των νησιών της Καραϊβικής έρχεται να συνδυαστεί με το συναίσθημα απελευθέρωσης που ζητούν αυτά τα ζευγάρια και να υποσχεθεί αξέχαστες, ξεσαλωτικές διακοπές! (www.swingersailing.com)
Arraial D’Ajuda, Bahia, Βραζιλία
Το Solar das Vertentes είναι ένας ξενώνας χωρίς νόμους και κανόνες. Ο ήλιος είναι πάντα λαμπερός σε αυτό το σημείο της Βραζιλίας, ενώ το διακριτικό περιβάλλον υπόσχεται ξενοιασιά και απομόνωση. Ο παράδεισος των φιλελεύθερων ζευγαριών γίνεται τόπος συνάντησης ομοϊδεατών και σύγχρονων παιδιών των λουλουδιών... (www.solardasvertentes.com.br)
Ξενοδοχείο Vritomartis, Κρήτη
Το ξενοδοχείο πήρε το όνομά του από μια αρχαία Μινωική θεά που λατρευόταν στην περιοχή. Βρίσκεται στα Σφακιά, στη νότια πλευρά της Κρήτης, κοντά στη Χώρα Σφακίων. Πρόκειται για μια υπέροχη τοποθεσία. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε παραδοσιακό ελληνικό στυλ σε προνομιακό σημείο και έχει θέα το νότιο Κρητικό Πέλαγο. Η θεαματική οροσειρά των Λευκών Ορέων εκτείνεται σε ύψος 2000 μέτρων προς το Βορρά. Το ξενοδοχείο έχει άδεια γυμνισμού και ακολουθεί τους Διεθνείς Κανόνες του Ιδρύματος Γυμνισμού. Δεν επιτρέπεται ο γυμνισμός σε κανέναν από τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, ενώ αντίθετα επιτρέπεται σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, καθώς και στην πισίνα και την παραλία. (www.vritomartis.gr)
Hossegor, Γαλλία
Στη Villa Libertine προσφέρονται διακοπές για swingers, μέσα από ολονύχτια πάρτι που ευνοούν τις γνωριμίες και τη διασκέδαση. Στη Μέκκα της διασκέδασης και των απελευθερωμένων διακοπών, υπάρχουν θεματικές βραδιές κάθε μέρα. Οι ιδιοκτήτες της βίλας σέβονται τους πελάτες και τις προτιμήσεις τους αλλά και όσους δεν επιθυμούν τίποτα περισσότερο από διακοπές χωρίς κανόνες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλουν οπωσδήποτε να γνωρίσουν άλλα ζευγάρια.(www.lavillalibertine.fr)
Swingers Holiday Club, Florida
Μια ιδιωτική έκταση στην παραλία Cocoa Place, Cocoa Beach, της Φλόριντα, διαθέτει 10 πολυτελείς εγκαταστάσεις με ιδιωτική πισίνα, αποκλειστικά και μόνο για swingers. Ονειρεμένες διακοπές για όσα ζευγάρια επιθυμούν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, για μία, δύο ή περισσότερες εβδομάδες ενώ προσφέρεται και για χρονομίσθωση. (www.4swinging.com)
VIP Swingers Villa, Marbella, Ισπανία
Διασκεδάστε σαν V.I.Ps σε μια εντυπωσιακή ιδιωτική βίλα, μόλις 25 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο της Μάλαγα. Βρισκόμαστε στην περιοχή Mijas, της Costa Del Sol, σε μια βίλα με 8 δίκλινα, πέντε λουτρά, έξι βεράντες και δύο ιδιωτικά διαμερίσματα με θερμαινόμενη πισίνα ή σάουνα. Για party animals, διοργανώνονται ξέφρενα πάρτι με άλλα ζευγάρια που είτε μένουν μόνιμα στη Μαρμπέιγια ή παραθερίζουν. (www.holidaysforswingers.com)
SuperClubs for Adults Only
Τα γνωστά SuperClubs προσφέρουν διακοπές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Οι επιλογές είναι πολλές, από τα πολυτελή θέρετρα Grand Lido Negril και Grand Lido Braco, μέχρι τα διασκεδαστικά και ρομαντικά Breezes Bahamas, Breezes Runaway Bay, Breezes Punta Cana, Breezes Puerto Plata, Breezes Montego Bay και Breezes Costa do Sauipe. Μοναδικά στο είδος τους είναι τα Hedonism II και Hedonism III. Θα απολαύσετε καταδύσεις, σπορ, διαδρομές με πλοιάρια με γυάλινο πάτο, διασκέδαση σε καζίνο και μπάνιο σε παραλίες με αδαμιαία περιβολή. (www.superclubs.com)

πηγή : www.travelpassion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails