-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Φυσικό άρωμα γυναίκας η καλύτερη κολώνια!!!


Η είδηση δεν θα αρέσει στην παγκόσμια βιομηχανία αρωμάτων, που κάνει «τρελούς» τζίρους με τα προϊόντα της, όμως μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το φυσικό άρωμα του σώματος μιας γυναίκας ίσως είναι τελικά ο καλύτερος τρόπος για να σαγηνεύσει έναν άνδρα.
Οι ερευνητές, για πρώτη φορά, διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης, της κατ’ εξοχήν ανδρικής ορμόνης, αυξάνουν ανταποκρινόμενα στη φυσική μυρωδιά μιας γυναίκας, ιδίως όταν αυτή βρίσκεται στην πιο γόνιμη περίοδό της.
Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι οι γυναίκες έλκονται από τη σωματική οσμή των ανδρών, η οποία περιέχει φυσικές φερομόνες, που αποτελούν χημικά «σήματα», τα οποία «τραβούν» το άλλο φύλο (κάτι που παρατηρείται γενικότερα στο ζωικό βασίλειο).
Η έλξη είναι αμοιβαία, καθώς το γυναικείο σώμα εκκρίνει τα δικά του σήματα-μυρωδιές, κυρίως κατά την γόνιμη φάση του «κύκλου» της γυναίκας.
Τα σήματα αυτά αυξάνουν την τεστοστερόνη των αρσενικών, κάτι που είχε αποδειχτεί στα ζώα, αλλά όχι στους ανθρώπους μέχρι τώρα. Η νέα έρευνα έκανε ορισμένα πειράματα για να αποδείξει ότι το φαινόμενο ισχύει και στους ανθρώπους.
Γυναίκες εθελόντριες φόρεσαν μπλουζάκια επί τρεις νύχτες, σε διάφορες φάσεις του «κύκλου» τους. Μερικές δεκάδες άνδρες εθελοντές ηλικίας 18 – 23 ετών, από την πλευρά τους, μύρισαν τα ρούχα αυτά, καθώς και άλλα καθαρά ρούχα, που δεν είχαν φορεθεί καθόλου από γυναίκες.
Δείγματα σάλιου ελήφθησαν από τους άνδρες πριν και μετά το πείραμα, ώστε να μετρηθεί το επίπεδο της τεστοστερόνης τους. Όπως αποδείχτηκε, οι άνδρες που είχαν μυρίσει τα μπλουζάκια, τα οποία φορούσαν οι γυναίκες στην πιο γόνιμη φάση τους, είχαν ανώτερα επίπεδα της ορμόνης. Όταν εξάλλου ζητήθηκε από τους άνδρες να κατατάξουν τα μπλουζάκια ανάλογα με το αίσθημα ευχαρίστησης που τους μετέδιδαν, την υψηλότερη «βαθμολογία» πήραν τα ρούχα που είχαν φορεθεί από τις γυναίκες στο πιο γόνιμο στάδιο του κύκλου τους.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, η έρευνά τους είναι η πρώτη που παρέχει ξεκάθαρα στοιχεία ότι οι άνδρες πράγματι ανταποκρίνονται θετικά στην φυσική μυρωδιά των γυναικών, ιδίως όταν αυτές διάγουν τις γόνιμες μέρες τους.
Οι ψυχολόγοι επεσήμαναν ότι οι άνδρες, όταν έχουν αυξημένη τεστοστερόνη, γίνονται συνήθως πιο ανταγωνιστικοί και ριψοκίνδυνοι, υιοθετώντας συμπεριφορές που είναι ελκυστικές στις γυναίκες και διευκολύνουν το ζευγάρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails