-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Το sex shop των μουσουλμάνων!


Οταν άνοιξε στις αρχές του 2008, κανείς δεν πίστευε ότι θα κατάφερνε να επιβιώσει σε μια τόσο συντηρητική κοινωνία όπως αυτή του Μπαχρέιν. Χάρη στο πείσμα της ιδιοκτήτριάς του Χαλίντα Αχμέντ, όμως, το sex shop με την ονομασία «Khalida Fashion House», στα νότια της πόλης Μανάμα, εξακολουθεί να πουλάει μια μεγάλη γκάμα εσωρούχων, κρέμες για την επιβράδυνση της εκσπερμάτισης και sex toys για όλα τα γούστα.
Ντυμένη με την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα, η Αχμέντ εξηγεί ότι τα περισσότερα από τα αντικείμενα που πουλάει διατίθενται ήδη σε πολλά φαρμακεία και καταστήματα ρούχων του Μπαχρέιν, ενώ η ίδια αποφεύγει την πώληση συγκεκριμένων προϊόντων ώστε να μην προκαλεί την οργή των πολύ συντηρητικών. «Δεν πουλάω δονητές, για παράδειγμα, γιατί είναι ενάντια στο Ισλάμ» εξηγεί, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι άλλου είδους παιχνίδια, όπως οι δονούμενοι δακτύλιοι, επιτρέπονται αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από παντρεμένα ζευγάρια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι με τους γείτονες και την κοινή γνώμη -από τότε που αντικατέστησε τα εσώρουχα στη βιτρίνα της με κοντά φορέματα- αλλά με τις τελωνειακές αρχές. Συχνά δυσκολεύεται να εισαγάγει τα εμπορεύματά της, ενώ μια φορά ένας υπάλληλος αρνούνταν να της παραδώσει ένα δέμα με δονούμενους δακτυλίους και συσκευές μασάζ.

πηγή : www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails