-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ερωτικό "κραχ" στους Έλληνες


Μείωση της ερωτικής επιθυμίας αλλά και προβλήματα όσον αφορά τη λειτουργία του άνδρα στο σεξ αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αυτό το διάστημα σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Ωστόσο, σημαντική αύξηση παρατηρείται στις εξωσυζυγικές σχέσεις των παντρεμένων ανδρών...
Οι ειδικοί αναφέρουν πως αιτία για αυτά τα προβλήματα αποτελεί η οικονομική κρίση που έχει “σκιάσει” την ερωτική φαντασίωση των Ελλήνων. Τα ποσοστά δείχνουν πως το 13% των Ελλήνων παρουσιάζει αναστολή στην εκσπερμάτωση από το 4% που ήταν πριν 6 μήνες.
Διέξοδο στην οργασμική ολοκλήρωση αποτελεί ο αυνανισμός για το 49% ποσοστό ιδιαίτερα αυξημένο αν λάβει κανείς υπόψη του πως τα περασμένα χρόνια βρισκόταν στο 26%.
Η δυσκολία στην ολοκλήρωση οφείλεται κατά τους ειδικούς στην ενοχή που έχουν ως προς τη σύζυγο όπως και στο φόβο που αισθάνονται για την απόδοσή τους σε μια κοινωνία όπου οι υλικές απολαβές μειώνονται δραματικά.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1.100 παντρεμένοι άνδρες ηλικίας 30 έως 45 ετών από την οποία προέκυψε και το συμπέρασμα πως η τάση για απιστία αυξάνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Σε αριθμούς αυτό αποτυπώνεται στο 49% που απατούν τις συζύγους του, το 35% περιστασιακά και το 13% βρίσκονται σε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν λύσουν στον πληρωμένο έρωτα.
Ο επικεφαλής της μελέτης ουρολόγος-ανδρολόγος Κ. Κωνσταντινίδης επισημαίνει πως αν η κοινωνία αντικατοπτρίζεται στην ερωτική απόδοση, τα συμπεράσματα είναι πλήρως απογοητευτικά. Μάλιστα, εξήγησε πως η απιστία λειτουργεί ως αντίδραση στο θεσμό του γάμου ιδίως σε περιόδους οικονομικής κρίσης όταν τα προβλήματα μεγεθύνονται.

πηγή : www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails