-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Παράγοντες που αποδυναμώνουν το σπέρμα!!!


ΖΑΚΟΥΖΙ ΚΑΙ ΣΑΟΥΝΑ ΧΑΜΑΜ
Στις θερμοκρασίες αυτές το σπέρμα επίσης δεν παράγεται καλά ή σταματά τελείως. Σε μια τελευταία μελέτη φάνηκε πως η έκθεση για 30 λεπτά σε ζακούζι είχε σταματήσει προσωρινά την παραγωγή.
Η υγρή θερμοκρασία είναι ίσως η πιο επιβαρυντική και να σταματήσει τη σπερματογένεση για μήνες, αλλά ακόμα και μετά τη διακοπή της έκθεσης στο παράγοντα αυτό η αναστρεψιμότητα ειναι αργή αν σκεφτούμε πως ένα ανώριμο κύτταρο για να γίνει σπερματοζωάριο χρειάζεται μήνες.
ΛΑΠΤΟΠΣ
Σε θέσεις κοντά στο όσχεο τα μηχανήματα αυτά αυξάνουν τη θερμοκρασία των όρχεων γι'αυτό δρουν βλαπτικά όπως και η θερμότητα. Η σωστή στάση ειναι να γράφουμε ακουμπώντας τα σε γραφείο και όχι στα γόνατα.
ΣΤΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
Αν μπορούσαν οι άνδρες όλοι να έχουν τις σκοτσέζικες φούστες ίσως ο κίνδυνος της δυσπερμίας να μειωνόταν σημαντικά... στενά εσώρουχα και ιδιαίτερα αθλητικά όπως των ποδηλατιστών είναι πολύ κακά για το σπέρμα.
ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Πρόσφατη μελέτη έδειξε πως η χρήση τηλεφώνου πάνω απο 4 ώρες την ημέρα έδωσε μείωση στο σπέρμα συγκριτικά με άλλους άνδρες. Κάποιοι βέβαια αμφισβητούν τα αποτελέσματα αυτα αλλά γενικά οι γιατροί θα συνιστούσαν να μην έχουμε τις συσκευές αυτές που παράγουν μικροκύματα πολύ κοντά στους όρχεις π.χ. στις τσέπες των παντελονιών ιδιαίτερα στις περιόδους που προσπαθούμε για παιδιά.
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
Ο λιπώδης ιστός παράγει οιστρογόνα και με το μηχανισμό αυτό ενοχοποιείται η βλάβη στον ορχι. Οι μελέτες ειναι αντιφατικές για το πόσο υπέρβαρος πρέπει να είναι ο άνδρας για να έχει αυτή τη βλάβη.. ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) πάντως θεωρεί πως πολύ υπέρβαροι άνδρες έχουν αυξημένο κίνδυνο για Υπογονιμότητα.

πηγή www.andrologia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails