-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τι μάθαμε για το σεξ το 2011

Στο μικροσκόπιο της ιατρικής έρευνας βρέθηκε το σεξ τη χρονιά που πέρασε – και όσα αποκάλυψε, άλλοτε προκάλεσαν έκπληξη, άλλοτε θυμηδία και ενίοτε θεωρήθηκαν αναμενόμενα.

Στη συνέχεια, θυμίζουμε μερικές από τις ειδήσεις για το σεξ που προσέλκυσαν έντονα το ενδιαφέρον των αναγνωστών το 2011.

* Οι άντρες θέλουν αγκαλιά, οι γυναίκες σεξ. Με το στόμα ανοιχτό έμειναν επιστήμονες από τις ΗΠΑ όταν, ρωτώντας 1.009 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, ανακάλυψαν ότι οι... άντρες χρειάζονται περισσότερο τις αγκαλιές και τα φιλιά απ’ ό,τι οι γυναίκες, ενώ για τις κυρίες η σεξουαλική ικανοποίηση σε μια σχέση είναι πιο σημαντική απ’ ό,τι για τους συντρόφους τους.

«Υπάρχουν άπειρα στερεότυπα, κλισέ και ανέκδοτα για τις σχέσεις και το σεξ, όμως άλλα περιμέναμε και άλλα βρήκαμε», παραδέχτηκε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Ρέιμοντ Ρόουζεν, από τα Ερευνητικά Ιδρύματα της Νέας Αγγλίας, έναν ιδιωτικό ερευνητικό οργανισμό στη Μασαχουσέτη.

* Κάνουν σεξ για να... κάψουν θερμίδες. Απότομη… προσγείωση για τη σχέση των γυναικών με το σεξ αποτέλεσαν τα ευρήματα βρετανικής δημοσκόπησης, που έδειξε πως το 76% των γυναικών πρόθυμα θα έκαναν κάθε βράδυ σεξ, εάν πίστευαν ότι θα τις βοηθήσει να κάψουν θερμίδες.

Αυτή η εντελώς πεζή αντιμετώπιση του σεξ αποδίδεται από τους ειδικούς στην οικονομική κρίση, που αναγκάζει πολλές γυναίκες να κόβουν το γυμναστήριο και τα ψώνια – οπότε πρέπει να βρουν έναν πιο οικονομικό τρόπο για να βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για την εταιρεία αναψυκτικών Aspire.

* Οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ, οι γυναίκες καλύτερο. Δυσαρεστημένοι με τη συχνότητα των ερωτικών επαφών τους δήλωσαν το 54% των ανδρών και το 42% των γυναικών που συμμετείχαν σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sex and Marital Therapy».

Ενώ όμως οι δυσαρεστημένοι άντρες ομόφωνα σχεδόν είπαν πως θα ήθελαν περισσότερο σεξ, η μία στις τρεις δυσαρεστημένες γυναίκες είπαν πως θα ήθελαν… λιγότερο, διότι δεν τις ικανοποιεί η ποιότητά του! Στη μελέτη συμμετείχαν 6.500 άντρες και γυναίκες από την Αυστραλία.

* Παθαίνουν έμφραγμα από το... λίγο σεξ. Σε θανάσιμο κίνδυνο για την καρδιά ανέδειξε την σποραδικότητα του σεξ μελέτη, στην οποία αναλύθηκαν συνδυαστικά τα ευρήματα 14 παλαιότερων ερευνητικών εργασιών. Όπως έδειξε, όσοι κάνουν σεξ αραιά και που, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος την ώρα που το κάνουν αλλά και έως δύο ώρες αργότερα!

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από ερευνητές της Σχολής Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και έδειξε ακόμη πως ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος για τους αγύμναστους ανθρώπους.

* Οι μισοί άντρες μολυσμένοι με τον «ιό του σεξ». Ανησυχητικά νέα για τους άντρες επιφύλασσε μία άλλη μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε 1.100 εθελοντές από ΗΠΑ, Βραζιλία και Μεξικό, και έδειξε πως ο ένας στους δύο είναι μολυσμένος με τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV).

Αν και ο ιός αυτός είναι ευρέως γνωστός ως αιτία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες, είναι αιτία για τον καρκίνο του στόματος, του πρωκτού, του πέους και άλλων οργάνων, που προσβάλλουν ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet», έδειξε ακόμη πως το ποσοστό της μόλυνσης με τον HPV στους άντρες αυξάνεται κατά 6% τον χρόνο.

* Οι γυναίκες έχουν πρόωρο οργασμό. Η πρόωρη κορύφωση στη διάρκεια του σεξ τελικά δεν συμβαίνει μόνο σε άντρες. Αντιθέτως, συμβαίνει και σε πολλές γυναίκες – απρόσμενα πολλές, σύμφωνα με ερευνητές από το Νοσοκομείο Magalhães Lemos, στο Πόρτο.

Όπως διαπίστωσαν, μόνο το 44% των γυναικών που ρώτησαν έχουν πάντοτε τον έλεγχο του οργασμού τους. Οι υπόλοιπες παρουσίαζαν πρόωρο οργασμό από σποραδικά (το 41%) ή αρκετά συχνά (το 14%) έως συνεχώς (το 3,3%).

* Γυναίκες: Πρώτα η δίαιτα και μετά το σεξ. Ακόμα μία δημοσκόπηση με άσχημα μαντάτα για τη σχέση των γυναικών με το σεξ δημοσιεύθηκε το 2011. Όπως έδειξε, μία στις δύο γυναίκες σκέφτεται το φαγητό περισσότερο απ’ ό,τι το σεξ, ενώ μία στις δέκα αισθάνεται περισσότερες ενοχές αν χαλάσει τη δίαιτά της, παρά αν απατήσει τον σύντροφό της!

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.290 εθελόντριες από τη Βρετανία, το 25% από τις οποίες παραδέχθηκαν πως η προσπάθειά τους να χάσουν τα περιττά τους κιλά είναι πιο σημαντική απ’ ό,τι η σχέση τους.

* Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τα ερωτικά μηνύματα. Άλλα ντ’ άλλων φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται οι άντρες όταν το θέμα είναι οι ερωτικές σχέσεις, καθώς μελέτη αποκάλυψε πως άλλοι νομίζουν ότι είναι ακαταμάχητοι για κάθε γυναίκα που συναντούν στο δρόμο τους και άλλοι θεωρούν πως δεν τους κοιτάζει καμία.

Όταν μάλιστα οι άντρες έχουν κατά νου να κάνουν μια πρόσκαιρη σχέση, τότε είναι που νομίζουν πως όλες τους γλυκοκοιτάζουν, ανέφεραν επιστήμονες από το Κολέγιο Γουϊλιαμς της Μασαχουσέτης.

πηγή : www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails