-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Οι ζώνες του έρωτα στο γυναικείο κορμί

Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς είναι συνήθως αυτά που δεν έχουν γραφτεί σε κανέναν οδηγό. Στην περίπτωσή της, όμως, χρειάζεσαι οδηγίες για να ταξιδέψεις και να απολαύσεις τις...έξι κρυφές ερωτογενείς ζώνες της. Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι.

1. Καρποί
Αλήθεια; Το 1951, το περιοδικό Time έγραψε ότι το χειροφίλημα στο Παρίσι ήταν και πάλι στη μόδα. Δύο γενιές μετά και πέντε εκατοστά πιο πάνω, ο καρπός μιας γυναίκας είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να κάνει focus ένας κύριος.
Θα της αρέσει; «Το δέρμα των καρπών είναι λεπτότερο από άλλα σημεία του σώματός της κάνοντας την εκεί περιοχή πιο ευαίσθητη. Επίσης, οι καρποί μπορούν να δεθούν ή να κρατηθούν κάτω για πιο kinky καταστάσεις» μας λέει η Emily Dubberley, συγγραφέας του Brief Encounters.
Πώς θα το κάνω σωστά; «Γλείψε την περιοχή και μετά φύσα απαλά» συμβουλεύει η ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια Francew Emeleus. «Η αρχική αίσθηση ζεστασιάς του στόματος και της γλώσσας σου θα της αρέσει και στη συνέχεια το διακριτικό ξεφύσημά σου θα την κάνει να ανατριχιάσει».

2. Αστράγαλοι
Αλήθεια; Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ως υπέρτατο σεξουαλικό σημείο μιας γυναίκας τα πόδια της. Ωστόσο, όταν αρχίζεις να τη χαϊδεύεις, δεν θα πας κατευθείαν στο ψητό (βλ. μηρό). Ξεκίνα από τον αστράγαλο. Σαν να της ζητάς, δηλαδή, την άδεια να συνεχίσεις. Γιατί νομίζεις ο πρίγκιπας έβαλε πρώτα το γοβάκι στη Σταχτοπούτα; Εξυπνο αγόρι.
Θα της αρέσει; «Οι ρεφλεξολόγοι λένε πως οι σεξουαλικές ορμές μας συνδέονται με ένα σημείο πίεσης στο εσωτερικό των ποδιών, κάτω από τον αστράγαλο» μας ενημερώνει η συγγραφέας Tracey Cox. Ενώ στις γυναίκες αρέσει να τις αγγίζουν και να τις χαϊδεύουν τα πόδια, πολλές είναι αρκετά αμήχανες για να αφήσουν το σύντροφό τους να το κάνει. Το δέρμα στον αστράγαλο είναι ευαίσθητο μεν, αλλά όχι υπερευαίσθητο. Μη φοβηθείς, λοιπόν, ότι θα γαργαληθεί και θα σου δώσει καμιά κλωτσιά στην ελληνική μύτη σου.
Πώς θα το κάνω σωστά; Διακριτικά και όχι με φόρα, για να μην τη δυσαρεστήσεις. Χάιδεψέ τη με κάτι απαλό γύρω από την περιοχή του αστραγάλου. Δοκίμασε ένα φτερό ή βάλε μερικές σταγόνες λάδι για μασάζ στα χέρια σου και χάιδεψέ τη με τα ακροδάχτυλά σου και το μαξιλαράκι του αντίχειρά σου. Συγκεντρώσου στην περιοχή πίσω από τον αστράγαλό της, όπου το δέρμα είναι σούπερ λεπτό.

3 Στομάχι
Αλήθεια; Είναι ένα πιθανό ναρκοπέδιο. Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το μεσοθώρακά τους: σύμφωνα με έρευνα, το 79% των γυναικών μισούν το στομάχι τους. Μπορείς να βοηθήσεις στη μείωση αυτού του ποσοστού και να εξουδετερώσεις τις νάρκες προσέχοντας τα λόγια σου και βελτιώνοντας τις πράξεις σου.
Θα της αρέσει; Η Tricia McNair, ειδική επί των θεμάτων υγείας του BBC, ξέρει γιατί θα της αρέσει. «Σε σύγκριση με τη μέση της πλάτης της, μία περιοχή που συνήθως είναι αποδέκτης μασάζ και χαϊδέματος, το στομάχι της έχει πολύ περισσότερες νευρικές απολήξεις». Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να σου παρουσιαστούν αντιστάσεις, μιας και «η περιοχή χαμηλά στην κοιλιά της είναι υπερβολικά ευαίσθητη και μπορεί να γαργαλιέται».
Πώς θα το κάνω σωστά; «Πείσε την ότι λατρεύεις την κοιλιά της λέγοντας πόσο σέξι είναι. Το να τσιμπήσεις ή να δείξεις τα χελούρια του έρωτα είναι μέγα λάθος» λέει η Cox. «Χάιδεψέ τη χαμηλά στην κοιλιά, λίγο πάνω από το ηβικό οστούν, την ώρα της κορύφωσής της και δες πώς ένας οργασμός πολλών Ρίχτερ απεικονίζεται στο πρόσωπό της».

4.Τα πλευρά του στήθους
Αλήθεια; Πόσες φορές έχεις νιώσει το «ηθικό» σου να ανεβαίνει όταν αγγίζεις τα πλευρά του στήθους της; Το ίδιο συμβαίνει και στη γυναίκα όταν περιποιείσαι αυτήν την περιοχή: ερεθίζεται.
Θα της αρέσει; «Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν το λάθος να στοχεύουν κατευθείαν στη ρώγα παραβλέποντας άλλες περιοχές ευχαρίστησης» λέει η Cox κι ελπίζουμε να το καταλαβαίνεις αυτό που λέει. «Τα πλευρά του στήθους είναι γεμάτα αισθητικές νευρικές απολήξεις κι αν ασχοληθείς μαζί του, η κάτοχός του θα το απολαύσει εξίσου όσο και με την απευθείας διέγερση της ρώγας».
Πώς θα το κάνω σωστά; «Δούλεψε λίγο την κίνησή σου στη γύρω περιοχή πριν χτυπήσεις στο κέντρο» λέει η Emily Dubberley. «Κινήσου από τα πλευρά προς τα μέσα με αργούς κύκλους. Πάρε το χρόνο σου». Σε παρακαλώ, μη δείξεις ότι βαριέσαι και δεν το απολαμβάνεις. Πρέπει να το πιστεύεις και να το νιώθεις. Σκέψου αυτό: για να γίνεις κεντρώος, πρέπει να περάσεις πρώτα από τα άκρα.

5. Λαιμός
Αλήθεια; Ναι, αλλά μην την πιάσεις από το σβέρκο και τη βάλεις να σου δώσει ένα ωραίο «πρωινό». Δεν παίζεις σε amateur ταινία, δεν είσαι πυγμαλίωνας κι εκείνη δεν είναι έφηβη σε καμία περίπτωση.
Θα της αρέσει; Ο κόμης (ο Δράκουλας, καλέ, αυτό το θαμπό αγόρι) ήξερε πολύ καλά πού «φιλούσε» τις παρθένες του. «Σε αντίθεση με το μπροστινό, το πίσω μέρος του λαιμού έχει επιπλέον ερωτικό στοιχείο, γιατί συνήθως κρύβεται από την κοινή θέα χάρη στα μαλλιά. Οταν την αγγίζεις εκεί, θα ερεθίσεις μικρές τριχούλες και θα κάνεις τη ραχοκοκαλιά της να ανατριχιάσει ολόκληρη» λέει η σεξοθεραπεύτρια Beth Salmon.
Πώς θα το κάνω σωστά; «Πλησίασε με τα χείλη σου το πίσω μέρος του λαιμού της και πάρε βαθιά ανάσα» λέει η Dubberley. «Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη γραμμή πίσω από τα αυτιά, στα πλευρά του λαιμού της». Μετά από αυτό θα γίνεις ο αφέντης του κορμιού της.

πηγή : hot-and-new.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails