-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Επικίνδυνες για την υγεία οι εξωσυζυγικές σχέσεις

Οι ειδικοί της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με τα υπάρχοντα ερευνητικά δεδομένα είναι εξαιρετικά σπάνιο να χάσει κάποιος τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.Όταν όμως συμβαίνει αφορά σχεδόν πάντα ...άνδρες και τις περισσότερες φορές αφορά εκείνους που κάνουν εξωσυζυγικό σεξ με μια πιο νεαρή σύντροφο, σε ένα χώρο που δεν γνωρίζουν και / ή μετά την κατανάλωση άφθονου φαγητού και ποτού.


Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας (ΑΗΑ) αναφέρεται ότι λιγότερο από 1% των οξέων εμφραγμάτων σχετίζονται με την σεξουαλική δραστηριότητα. Για εκείνους ωστόσο που έχουν ήδη υποστεί ένα έμφραγμα η σεξουαλική δραστηριότητα αυξάνει ελαφρώς τον κίνδυνο ενός δεύτερου εμφράγματος.

Η ανακοίνωση της ΑΗΑ αναφέρει ότι ορισμένοι καρδιοπαθείς πρέπει να αποφεύγουν το σεξ όπως και άλλες πιθανώς επικίνδυνες ασκήσεις. Σ’ αυτούς ανήκουν κυρίως όσοι έχουν ασταθή στηθάγχη (δύσπνοια, ταχυπαλμία, πόνο στο στήθος) οι οποίοι πρέπει πρώτα να ρυθμίσουν και να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους πριν ασχοληθούν με οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα.

Σε γενικές γραμμές όμως η σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι επικίνδυνη για τους καρδιοπαθείς σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΗΑ. Οι ασθενείς όμως θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ένα γιατρό και να γνωρίζουν ότι τα καρδιακά προβλήματα μπορεί να φανούν επικίνδυνα σε ορισμένες περιπτώσεις ιδιαίτερα όταν δεν ελέγχονται.

πηγή : hot-and-new.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails