-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσετε τη σχέση σας είναι το sex-role playing... Γι αυτό πάρτε μερικές ιδέες!

Όλες οι σχέσεις και ειδικά οι μακροχρόνιες μπαίνουν στο μονοπάτι της ρουτίνας αναπόφευκτα. Ωστόσο, εάν αγαπάτε τη σύντροφό σας και δε θέλετε να χωρίσετε υπάρχουν τρόποι για να ανανεώσετε τη σχέση της σε ένα από τα πιο βασικά- αν όχι το πιο βασικό κομάτι της: στον τομέα του σεξ. Γιατί, κακά τα ψέματα, αν έχετε βαρεθεί να κάνετε συνέχεια τα ίδια η σχέση θα τελειώσει χωρίς να υπάρχει άλλος προφανής λόγος. Γι αυτό η πιο εύκολη λύση πάνω σε αυτόν τον τομέα είναι το role playing ή αλλιώς το να παίζετε ρόλους... Αν σας ακούγεται extreme ή αν κούγεται στη σύντροφό σας, διαβάστε πρώτα τα παρακάτω πιθανά ''σενάρια'' και θα δείτε ότι μια δοκιμή θα σας πείσει....!

Sexy δασκάλα και μαθητής
Εσείς είστε ο αθώος μαθητής και η κοπέλα σας, ως δασκάλα προθημοποιείται να σας μάθει όλα τα μυστικά του έρωτα...!

Άτακτη μαθήτρια και σοβαρός λυκειάρχης
Μμμμ... μόλις η μαθήτριά σας έκανε μια αταξία. Και εσείς φυσικά σα λυκειάρχης πρέπει να της επιβάλλετε μια ''τιμωρία'' που μόνο εσείς ξέρετε...!

Sexy γραμματέας και αφεντικό
Ποιος δεν έχει αυτή τη φαντασίωση...? Κάτι τα σοβαροφανή γυαλιά, η μίνι φούστα, το πουκάμισο... Και εσείς ως αφεντικό οφείλετε να την επιπλήξετε για αυτό το ντύσιμο!

Φωτογράφος και μοντέλο
Η σύντροφό σας θα είναι το μοντέλο που θα κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφιση και εσείς ο φωτογράφος της! Όμως είναι τόσο sexy που δεν μπορείτε να της αντισταθείτε...!
Bonus trick: εδώ θα μπορέσετε να έχετε την κοπέλα σας σε μερικές sexy φωτογραφίες σαν ''αναμνηστικές'' ;)

Strip girl και πελάτης
Χωρίς να σημαίνει ότι χρειάζεστε και τον ειδικό στύλο, ωστόσο μπορείτε άνετα να παίξετε αυτό το σενάριο! Πολύ απλά ντύνεται η κοπέλα σας με τα πιο sexy εσώρουχα που έχει, φοράει και τα ψηλοτάκουνα και εσείς ως πελάτης της ζητάτε να σας χαρίσει ένα prive χορό....

Sexy φυλακισμένη και αστυνομικός
Οκ εδώ ίσως χρειαστείτε κουστούμια αλλά χαλάλι... Ξέρετε τις φαντασιώσεις των γυναικών περί των ένστολων έτσι...? Οπότε να η ευκαιρία σας και να εκπληρώσετε τη δική της φαντασίωση αλλά και να περάσετε πολλές καυτές στιγμές...!

Sexy νοσοκόμα και τραυματισμένος
Και εδώ θα χρειαστείτε μια στολή... αυτή της νοσοκόμας! Αλλά αξίζει τον κόπο καθώς όλοι οι άντρες έχετε μια ''αδυναμία'' στις άσπρες στολές... Έτσι δεν είναι?

Kάνοντας one night stand
Και τι εννοούμε? Ότι θα βγείτε, είτε αντροπαρέα και κοριτσοπαρέα είτε ο καθένας μόνος του αλλά φυσικά θα πάτε στο ίδιο μαγαζί! Θα κάνετε τους αγνώστους μεταξύ σας και εσείς, ως αρσενικό θα θελήσετε να (ξανα)πλησιάσετε την κοπέλα (σας)! Έτσι θα καταλήξετε στο One night stand και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα ξαναφουντώσει το πάθος των πρώτων σας ημερών!

πηγή : sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails