-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πήγαν για τρέλες στο δάσος, αλλά τους το «χάλασε» ο.. πρόσκοπος!

Ετσι, μετά από ένα διάστημα μηνών στο οποίο γνωρίστηκαν διαδικτυακά και έλεγξαν ο ένας την ειλικρίνεια του άλλου, συμφώνησαν να πάνε κάπου απόμερα να βρουν κάτι από τις «συγκινήσεις» της νεαρής τους ηλικίας. Μαζί με αρκετά «αξεσουάρ» που προσθέτει η εμπειρία των ώριμων εραστών.

Ετσι, ο 64χρονος και η 44χρονη μαζί με τον εξοπλισμό τους βρέθηκαν σε ένα δασάκι του Μπάροου της Τζόρτζια, στις ΗΠΑ, το μεσημέρι της Δευτέρας και ξεκίνησε το «γλέντι», που περιλάμβανε δεσμά, μαστίγια και άλλα συναφή φυσιολατρικά. Είχαν υπολογίσει ωστόσο χωρίς τον…

..πρόσκοπο της περιοχής!

Ενας 19χρονος που πήγαινε με τα πόδια στο σπίτι του, σε παρακείμενη περιοχή, πρόσεξε από μακριά το αυτοκίνητο του Γουέιν και πλησίασε για να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τότε, άκουσε από μακριά τις κραυγές μίας γυναίκας που υπέθεσε ότι κινδύνευε.

Ειδοποίησε άμεσα το σερίφη της περιοχής και σύντομα ένας αστυνομικός μπήκε στο δασάκι και βρήκε τον «βασανιστή» γυμνό από τη μέση και κάτω να… απολαμβάνει χειρωνακτικά το έργο του, ενώ μπροστά του το «θύμα» ήταν εντελώς γυμνό και πεσμένο μπροστά του στα γόνατα.

Τράβηξε αμέσως το τίζερ του και πλησίασε για να σώσει την Ντέμπορα, αλλά ξαφνικά το σκηνικό άλλαξε. Ο Γουέιν προσπαθούσε να ανεβάσει το παντελόνι του (ή κάτι που έμοιαζε με παντελόνι), ενώ η Ντέμπορα χωρίς να ταραχθεί σηκώθηκε και τίναξε από πάνω της χώματα και πευκοβελόνες.

Ο αστυνομικός βλέποντας τις μελανιές και τις κοκκινίλες σε όλο το σώμα της γυναίκας, τη ρώτησε σχετικά και αυτή του είπε ότι ήταν ένα «δώρο» που πήρε με τη συναίνεσή της από τον σύντροφό της.

Η επόμενη ερώτηση («είστε παντρεμένοι;») ήρθε το ίδιο φυσικά με την θετική απάντηση. Ο αστυνομικός κατάλαβε ότι χρειαζόταν περαιτέρω ανάκριση και ρώτησε και πάλι: «μεταξύ σας;».

Η αρνητική αυτή τη φορά απάντηση μάλλον ήταν και η αιτία της προσαγωγής τους για παράνομη είσοδο σε ξένη ιδιοκτησία, αλλ΄ευτυχώς γλίτωσαν τη σύλληψη, καθώς ο ιδιοκτήτης κατέθεσε ότι ήθελε απλώς «να ξεκουμπιστούν»…

πηγή : www.kanonitv.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails