-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Οίκος ανοχής επιστημονικής φαντασίας σύντομα στη Νεβάδα

Λας Βέγκας - Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Ντένις Χοφ, βετεράνου ιδιοκτήτη οίκων ανοχής και πρωταγωνιστή ριάλιτι σόου, είναι πραγματικά πρωτότυπο. Στα 65 του, ο νυν ιδοκτήτης του Moonlite Bunny Ranch, ανοίγει τον πρώτο οίκο ανοχής επιστημονικής φαντασίας! Ο οίκος βρίσκεται σε έκταση 90 μίλια βορειοδυτικά του Λας Βέγκας και θα ονομάζεται "Alien Cathouse".

Για βοήθεια στη νέα του αυτή επιχείρηση ο Hof στράφηκε στη γνωστή "Μαντάμ" του Χόλιγουντ Χάιντι Φλάις. Η Φλάις είχε γίνει γνωστή τη δεκαετία του '90 με το δίκτυο πορνείας που είχε οργανώσει, με πελάτες αρκετά γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ. Ο Χοφ συνδέεται με τη Φλάις με μακρόχρονη φιλία και προσβλέπει στην εμπειρία της στα κοστούμια και το ντεκόρ.

Η ιδέα ήταν και των δύο. "Και οι δύο θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, και μας αρέσει να πρωτοπορούμε", είπε."Ο λόγος που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο με αυτό που πάμε να κάνουμε είναι ότι κανείς μέχρι τώρα δεν το τόλμησε".

Μαζί με τον οίκο ανοχής ο Ντένις Χοφ αγόρασε το βενζινάδικο, το μπαρ και το μίνι-μάρκετ που είναι δίπλα. Όλη η έκταση θα σχεδιαστεί ως απομίμηση της "Περιοχής 51" που απέχει μόλις 15 μίλια από εκεί.

Το πορνείο όπως είναι τώρα είναι "ένα αχούρι" χωρίς ούτε ένα παράθυρο, λέει ο Χοφ. Αλλά όταν τελειώσουν οι εργασίες θα είναι αγνώριστο. "Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους πρώτους πελάτες μας".

Μένουν βέβαια και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις εργαζόμενες κοπέλες όπως αν θα είναι βαμμένες πράσινες για να μοιάζουν με τα Κορίτσια-Σκλάβες Orion του Σταρ Τρεκ.

Ο Χοφ θέλει ακόμα να συνεργαστεί με ηθοποιούς-σύμβολα απ' το χώρο της επιστημονικής φαντασίας όπως ο Γουίλιαμ Σάτνερ, ο γνωστός "Κάπτεν Κερκ" του Σταρ Τρεκ.

πηγή : www.bourdela.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails