-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Γυμναστική και σεξουαλικά οφέλη.


Η πεποίθηση πως η καλή φυσική κατάσταση βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις, έχει γερή επιστημονική βάση. Μελέτες δείχνουν ότι ορισμένες από τις φθορές στην ανδρική σεξουαλική λειτουργία, οι οποίες συχνά αποδίδονται στην ηλικία, αποτελούν στην πραγματικότητα επακόλουθο της καθιστικής ζωής.
Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική για να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όργανα του σώματος - ιδίως αυτά που απαιτούν καλή παροχή αίματος.
Η Μελέτη της Ανδρικής Γήρανσης έδειξε ότι όσο λιγότερο ασκούνται οι άνδρες, τόσο περισσότερο κινδυνεύουν να αναπτύξουν στυτική δυσλειτουργία. Τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι ειδικοί υποδηλώνουν ότι οι πιθανότητες στυτικής δυσλειτουργίας των ανδρών οι οποίοι διάγουν καθιστική ζωή, μπορεί να μειωθούν εάν αυτοί αρχίσουν να γυμνάζονται συστηματικά - αν περπατούν, λόγου χάρη, με γρήγορο βήμα 1-2 χιλιόμετρα κάθε μέρα.
Η φυσική κατάσταση φαίνεται να βελτιώνει την σεξουαλική υγεία μέσω διαφόρων μηχανισμών, που επηρεάζουν τόσο την ψυχή όσο και το σώμα.
Όπως λένε οι ειδικοί, η άσκηση βελτιώνει την αντοχή, τον μυϊκό τόνο, την σύσταση του σώματος, την ροή αίματος και την ευλυγισία - όλ' αυτά μπορεί να βελτιώσουν και την σεξουαλική λειτουργία. Επιπλέον, η συστηματική άσκηση μειώνει τον κίνδυνο αναπτύξεως ασθενειών που σχετίζονται με την σεξουαλική δυσλειτουργία - τέτοιες ασθένειες είναι, λ.χ., ο διαβήτης και η υπέρταση.
Τα ψυχολογικά οφέλη της ασκήσεως (συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του στρες, της βελτίωσης της ψυχικής διάθεσης και της αύξησης της αυτοεκτίμησης ) επίσης μπορεί να τονώσουν την ερωτική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails