-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Γυναικεία Εσώρουχα!!!



Συνήθως οι επιλογές των γυναικών – σ’ ένα μεγάλο βαθμό – βασίζονται απλά σε θέματα προτίμησης.
Σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει από αμερικανικούς ψυχολόγους - οι οποίοι έχουν και την τρέλα να αναλύουν και να ερευνούν τα πάντα - διαπιστώθηκε ότι τα εσώρουχα είναι η συσκευασία που καθιστά το “πρόσωπο” που τα φορά, ελκυστικότερο και φυσικά πιο επιθυμητό.
Είναι ένα μέσο που μπορεί συχνά στο υποσυνείδητο, να ιντριγκάρει και εν πάση περιπτώσει, μόλις ένας άνδρας δει μια γυναίκα με τα εσώρουχά που φοράει, αμέσως ξέρει τι ακριβώς θέλει απ’ αυτήν.
Στην έρευνα αυτή, ρωτήθηκαν οι άντρες για το χρώμα που τους αρέσει και περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν ότι προτιμούν περισσότερο το κόκκινο και το μπορντό.
Η απάντησή τους αυτή βέβαια, εξηγείται από το γεγονός ότι το κόκκινο, είναι το χρώμα του πάθους και είναι επόμενο να προκαλεί και τους αντίστοιχους συνειρμούς.
Το μαύρο είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Τα μαύρα εσώρουχα είναι προκλητικά και συγχρόνως ρομαντικά
Οι άντρες συνήθως πιστεύουν, ότι μαύρα εσώρουχα φορούν μόνο οι γυναίκες που έχουν μεγάλες σεξουαλικές φιλοδοξίες .
Κάποιοι πάλι, αγαπούν τα άσπρα εσώρουχα, κυρίως το λευκό του χιονιού κι όχι το κρεμ που μοιάζει με το χρώμα του κορμιού. Το λευκό είναι πάντα το σύμβολο της αθωότητας.
Οι γυναίκες στο παρελθόν, συνήθιζαν να φορούν μόνο λευκά εσώρουχα, γιατί μ’ αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν ότι έχουν μόνο ένα σύντροφο στη ζωή τους, τον σύζυγό τους. Τώρα όμως πια, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η συντηρητική άποψη για την παρθενικότητα και την τυφλή αφοσίωση δεν είναι πια καθοριστικός παράγοντας επιλογής εσωρούχων.
Σχετικά τώρα με τα μπλέ και τα ροζ εσώρουχα, το ισχυρό φύλλο θεωρεί ότι δεν είναι και τόσο ελκυστικά
Στην ερώτηση τώρα, του κατά πόσο ένας άντρας προτιμάει μια γυναίκα γυμνή ή με τα εσώρουχά της, η απάντηση εξαρτάται από τον χαρακτήρα του άντρα. Είναι ένα θέμα καθαρά αισθητικής και υποκειμενικής προτίμησης, που έχει να κάνει βέβαια και με την συγκυρία της στιγμής.
Η θέα του γυμνού γυναικείου κορμιού ξεσηκώνει την λίμπιντο του άντρα και φυσικά συνδέεται με την προθυμία της γυναίκας για άμεση σεξουαλική επαφή σε κάθε στιγμή.
Η πρακτική όμως δείχνει, ότι το περίπου γυμνό, είναι πολύ μεγαλύτερος πειρασμός από το απόλυτα γυμνό. Σύμφωνα με τις στατιστικές που υπάρχουν σ’ αυτό το θέμα, το 90% των αντρών συγκινούνται πολύ περισσότερο στη θέα του γυναικείου κορμιού, που είναι ντυμένο μ’ ένα ιδιαίτερο σύνολο εσωρούχων.
Κάποιες άλλες έρευνες που έγιναν από Αμερικανούς επιστήμονες, απέδειξαν ότι οι γυναίκες που τους αρέσει να αλλάζουν συχνά το στιλ των εσωρούχων τους, έχουν πιο πιστούς συζύγους από εκείνες που δεν φροντίζουν να κάνουν αλλαγές στην κρεβατοκάμαρά τους. Κι αυτό βέβαια δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να το καταλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails