-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Βetter Sex!!!


Σύμφωνα με τους ειδικούς σεξολόγους , το «καλό σεξ» δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας συγκεκριμένης συνταγής ή τεχνικής αλλά είναι αποτέλεσμα της όλης μας στάσης και αντιμετώπισης της ερωτικής πράξης. Πολλές φορές ακόμα και μια μικρή αλλαγή στην σεξουαλική μας συμπεριφορά μπορεί να αλλάξει ριζικά την ερωτική μας ζωή και την τα επίπεδα ικανοποίησης που προκύπτουν από αυτή. Σας παραθέτουμε μερικές βασικές αρχές που σύμφωνα με τους σεξολόγους θα βελτιώσουν και την σεξουαλική σας απόδοση!!!
1)Eξερεύνηση!
Το ανθρώπινο σώμα είναι μια μεγάλη ερωτογενής ζώνη. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επικεντρώνονται στα χάδια που αφορούν κυρίως τα γεννητικά όργανα. Μην περιορίζεστε λοιπόν στα χάδια μόνο στις γνωστές ερωτογενείς ζώνες!Σίγουρα θα ανακαλύψετε και άλλες περιοχές στο σώμα σας που θα σας δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση.
2)Ζήστε τη στιγμή!
Είναι απόλυτα λογικό με όλες τις έγνοιες και την κούραση που σας επιφορτίζει η καθημερινότητα να μην μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε με ευκολία στην ερωτική επαφή. Πιθανό κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής να σας απασχολεί κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Προσπαθήστε να ζήσετε την στιγμή και να αφοσιωθείτε σε αυτό που κάνετε εξαφανίζοντας από το μυαλό σας οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Απορροφηθείτε από τις αισθήσεις σας και μην αφήνετε σε καμία περίπτωση το μυαλό σας να «ξεφεύγει» παρά μόνο για να φαντασιωθεί....τις επόμενες σας κινήσεις!
3)Ζητήστε ... και θα λάβετε!
Ξεπεράστε την ντροπή και τους οποιουσδήποτε ενδοιασμούς έχετε και μιλήστε ανοιχτά για το τι σας ευχαριστεί και τι όχι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας και γνωρίστε ερωτικά ο ένας τον άλλο.Το καλό σεξ , εκτός από τις σωστές κινήσεις , θέλει και την σωστή στάση αντιμετώπισης. Ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό. Για να καταφέρετε να αισθανθείτε την ερωτική επαφή σε όλο της το μεγαλείο θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα κλίμα οικειότητας και αποδοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails