-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Άντρας sex και ηλικία!!!



Η ερωτική ζωή και η καθημερινή σεξουαλική συμπεριφορά του άνδρα διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία του.

Στα 20: Ποιος σας... κρατάει, αφού η τεστοστερόνη σας κάνει ασυγκράτητους. Η ορμές είναι μεγάλες, η απειρία και η αμηχανία το ίδιο. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο να «τα καταφέρετε» και η επιβεβαίωση του ανδρισμού σας είναι προϋπόθεση της ερωτικής σας ικανοποίησης.

Στα 30: Έχετε εμπειρία και ισορροπία. Είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν νιώθετε αναγκασμένοι να αποδείξετε οτιδήποτε. Η πείρα σας έχει δείξει ότι η σωματική και ψυχική οικειότητα δεν είναι μία κατάσταση προς αποφυγήν, αλλά ένας τρόπος να γίνει το σεξ πιο βαθύ και συναρπαστικό. Οι πρώτες ελάχιστες «διαρροές» στη σεξουαλική αντοχή αντισταθμίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη μεγαλύτερη ικανότητα στην τεχνική.

Στα 40 και μετά: Τέρμα το άγχος των επιδόσεων. Τώρα η σεξουαλική σας εμπειρία αποδίδει καρπούς. Ο έρωτας χάνει σε ποσότητα αλλά κερδίζει σε ποιότητα. Ο σαραντάρης αλλα και γιατί όχι και ο πενηντάρης μπορούν να γευτούν να πάρουν και να δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

Τα όσα διαβάσατε είναι βέβαια ενδεικτικά και όχι απόλυτα. Ο κάθε άνθρωπος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Και επειδή είναι αδύνατο να σταματήσουμε το χρόνο, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν' απολαύσουμε το σεξουαλικό προφίλ που αντιστοιχεί σε κάθε ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails