-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Προφυλακτικά!!!



Πώς και πού αγοράζετε ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ

* Αγοράζετε προφυλακτικά κατασκευασμένα από λατέξ τα οποία στην άκρη τους καταλήγουν σέναν κενό χώρο σε σχήμα θηλής. Προτιμάτε προφυλακτικά που έχουν επαλειφθεί με λιπαντικές ουσίες, ώστε η διείσδυση να γίνεται πιο εύκολα. Τα βρίσκετε σε διάφορα χρώματα, με διαφορετική υφή και γεύση, ενίοτε σε δύο μεγέθη. Ποτέ δεν διαλέγουμε μεγαλύτερο προφυλακτικό από αυτό που σας ταιριάζει, διότι υπάρχει κίνδυνος να φύγει κατά την ερωτική πράξη.
* Ελέγχετε ότι είναι ηλεκτρονικά ελεγμένα.
* Ελέγχετε την ημερομηνία λήξεως και τη σφραγίδα CE στη συσκευασία.
* Αποφεύγετε ν' αγοράζετε προφυλακτικά από περίπτερα, διότι ίσως είναι πολυκαιρισμένα ή έχουν εκτεθεί στον ήλιο ή μεγάλη ζέστη. Προτιμάτε να αγοράζετε από φαρμακεία ή σούπερ μάρκετ.
* Δεν φυλάτε τα προφυλακτικά κοντά σε εστίες θερμότητας (π.χ. πάνω στην τηλεόραση, πλάι σε καλοριφέρ) ή σε μέρη που βλέπει άμεσα ο ήλιος διότι η ζέστη τα καταστρέφει.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιήσετε το προφυλακτικό;
* Χρησιμοποιείτε προφυλακτικό κάθε φορά που κάνετε έρωτα – κολπικό ή πρωκτικό.
* Βγάζετε από τη συσκευασία το τυλιγμένο προφυλακτικό με προσοχή για να μην το σκίσετε. Βρίσκεται από ποια μεριά ξετυλίγεται ξετυλίγοντάς το λιγάκι.
* Την ώρα που το φοράτε κρατάτε τη θηλή στην άκρη του για να μη μείνει καθόλου αέρας εκεί μέσα.
* Πάντα χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το νερό (υδατοδιαλυτό), όπως ΚΥ, WET, κ.ά. Ποτέ δεν χρησιμοποιείτε τίποτα με βάση το λάδι ή το πετρέλαιο (λιποδιαλυτά) όπως ζελέ, λάδι, κρέμες, παιδικό λάδι, βαζελίνη, λοσιόν ή άλλα λιπαντικά. Τα λιποδιαλυτά λιπαντικά καταστρέφουν το προφυλακτικό και το κάνουν να σπάσει.
* Αν αισθανθείτε το προφυλακτικό να βγαίνει ή να σπάει ενώ κάνετε έρωτα, σταματάμε αμέσως και τραβιέστε. Βάζετε υγρό απολύμανσης στο πέος ή ακόμα χλιαρό νερό, βάζετε καινούργιο προφυλακτικό και συνεχίζετε με νέα ορμή.

Πώς βγάζετε το προφυλακτικό

* Μόλις τελιώσετε , κρατάτε το προφυλακτικό από τη βάση και βγάζετε το όργανο σας από την κοπέλα προτού μαλακώσει! Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί το προφυλακτικό να φύγει.
* Μετά κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί αφαιρείτε το προφυλακτικό απο το πέος και το πετάτε
* Ποτέ δεν χρησιμοποιείτε το ίδιο προφυλακτικό για δεύτερη φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails