-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το πρωκτικό sex!!!


Γιατί μερικοί προτιμούν το πρωκτικό σεξ;
Ο πρωκτός είναι μια ερωτογενής περιοχή με μεγάλη ευαισθησία στο σεξουαλικό ερεθισμό. Αν και ο πρωκτός δεν είναι κατασκευασμένος βιολογικά και ανατομικά για να υποδέχεται το πέος σε στύση, ο άντρας έχει την ίδια ερωτική αίσθηση όπως και στην κολπική επαφή. Στις γυναίκες που ο κόλπος είναι πολύ χαλαρός, η στενότητα του σφιγκτήρα του πρωκτού δίνει σε εκείνες και το σύντροφό τους μια άλλη διάσταση στο σεξ.

Απολαμβάνουν οι γυναίκες το πρωκτικό σεξ;
Ο πρωκτός τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα είναι μια περιοχή του σώματος που μπορεί να απαντά σε ερεθίσματα προκαλώντας αίσθημα σεξουαλικής ηδονής. Με αυτή την έννοια είναι φυσικό να ισχύει το γεγονός ότι πολλές γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ.

Η πρωκτική επαφή προκαλεί πόνο στη γυναίκα;
Οι πρώτες πρωκτικές επαφές δεν είναι καθόλου ευχάριστες για τη γυναίκα, δεδομένου ότι συνήθως συνοδεύονται από έντονο πόνο. Στη συνέχεια, το αίσθημα του πόνου αμβλύνεται και εξαφανίζεται προοδευτικά.

Πρωκτική επαφή με προφυλακτικό?
Η χρήση προφυλακτικού εμποδίζει αποτελεσματικά τη μεταφορά μικροβίων τόσο στον κόλπο της γυναίκας όσο και στο γεννητικό σύστημα του άνδρα. Επειδή όμως στην πρωκτική επαφή λείπουν οι εκκρίσεις της γυναίκας, χρειάζεται προφυλακτικό που να είναι περισσότερο ανθεκτικό και να επικαλύπτεται με λιπαντική ουσία. Εννοείται ότι αν ο άνδρας θέλει να μπει στη συνέχει στον κόλπο, θα πρέπει απαραίτητα να αλλάξει προφυλακτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails