-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Οι γυμνόστηθες σερβιτόρες

Πρόκειται για το Grand View Topless Coffee Shop στο Vassalboro, της πολιτείας Μέιν των ΗΠΑ το οποίο άνοιξε το 2009 και εξυπηρετεί τους πελάτες με γυμνόστηθο σέρβις! Μάλιστα παρά την μέχρι τώρα αντίδραση από τοπικούς φορείς και μια εμπρηστική ενέργεια το κατάστημα είχε καταφέρει να λειτουργεί και...


πάλι κανονικά μέχρι που ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε την εν λόγω επιγραφή για να χαρίσει ένα σέξι πλύσιμο των αυτοκινήτων των πελατών του κάτι που αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έτσι δυστυχώς για τους θαμώνες οι σέξι σερβιτόρες θα πρέπει να ντυθούν και να αποχωρήσουν αφού έκριναν ότι η τοποθέτηση των επιγραφών ήταν παράνομη.


Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι η εν λόγω εντολή δεν έχει να κάνει με την γυμνή πολιτική του καταστήματος αλλά απλά ότι η τοποθέτησε έγινε χωρίς άδεια και πως παραβιάζει τους κανονισμούς της περιοχής. Ο Ντόναλντ Κράμπτι, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος έχει υπό την δούλεψή του γυναίκες και άνδρες σερβιτόρους, είπε ότι έχει αντέξει πολλά αυτά τα δύο χρόνια και παλεύει συνεχώς για να επιβιώσει.

"Ήθελα να διασκεδάσω, να κάνω τους ανθρώπους να γελάσουν", είπε στην τοπική εφημερίδα Maine Morning Sentinel, προσθέτοντας ότι τα κατάφερε να το κάνει με αυτό το κατάστημα αλλά τώρα του πήραν το χαμόγελο από τα χείλη. Όσο και εάν προσπάθησε να λειτουργήσει η όλη κατάσταση πάντα τον σαμπόταραν όπως υποστηρίζει "Είχαν βαλθεί να βάλω λουκέτο.. Προσπαθώ να βγάλω τα προς το ζειν όπως κάνουν όλοι αλλά δεν με αφήνουν", λέει.

Ο 43χρονος αναφέρει ότι τελικά αποφάσισε να κλείσει το κατάστημα και να κατεβάσει τις επιγραφές. Του έχει δοθεί μια βδομάδα προθεσμία για να το κάνει αυτό αλλιώς θα έχει νομικές συνέπειες. Ένας τακτικός θαμώνας τόνισε ότι θα του λείψει το κατάστημα και ο καφές με.. θέα που απολάμβανε ενώ τόνισε ότι ο καθένας θα πρέπει να κοιτάει τη δουλειά του και όχι να βλάψει τον πλησίον του.

πηγή : www.trelokouneli.gr

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails