-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Το μέγεθος... του προφυλακτικού μετράει

Το ξέρατε ότι το λάθος μέγεθος του προφυλακτικού μειώνει την απόλαυση και αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης και αλλά και εγκυμοσύνης; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι σε δείγμα 436 εθελοντών, οι άντρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να βγάλουν το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή δεν εφαρμόζει σωστά. Επιπλέον, η χρήση λάθος προφυλακτικού υπερδιπλασιάζει τον κίνδυνο να σπάσει ή να βγει.

Βρετανοί ειδικοί επισημαίνουν ότι οι άντρες οφείλουν να γνωρίζουν τα μεγέθη και τα σχήματα στα οποία κυκλοφορούν τα προφυλακτικά. Σε σχετικό ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν οι 436 συμμετέχοντες, οι 195 ανέφεραν ότι στην τελευταία τους σεξουαλική συνεύρεση χρησιμοποίησαν λάθος προφυλακτικό. Οι 120 από αυτούς επεσήμαναν ότι αυτό μείωσε την απόλαυσή τους και οι 57 ότι μείωσε την απόλαυση της συντρόφου τους. Επιπλέον, οι 34 απάντησαν ότι έβγαλαν πρόωρα το προφυλακτικό, ενώ οι 18 δήλωσαν ότι το προφυλακτικό έσπασε κατά τη διάρκεια του σεξ.

Τέλος η Natika Halil, από το βρετανικό ίδρυμα σεξουαλικής υγείας FPA, εξηγεί ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες χρειάζονται χρόνο για να αποκτήσουν την ικανότητα να βάζουν σωστά το προφυλακτικό.

πηγή : www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails