-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Φίλτρο "προστατεύει" από τους ακατάλληλους ήχους ταινιών πορνό

Να και μία συσκευή, για την οποία πολλά αγόρια δε θα τρέξουν στα καταστήματα, αφού αναγνωρίζει τους “ακατάλληλους ήχους” που περιλαμβάνονται σε ακατάλληλα βίντεο, απαγορεύοντας την εμφάνισή τους στην οθόνη των υπολογιστών.

Σύμφωνα με την DailyMail, ερευνητές στη Βρετανία κατασκεύασαν ένα “φίλτρο”, που είναι όπως είπαν, ένα βήμα μπροστά από την υπάρχουσα τεχνολογία.
Οι επιστήμονες στις δοκιμές του φίλτρου στο εργαστήριο, συνέκριναν τον ήχο της φωνής κατά τη διάρκεια ομιλίας ενός προσώπου, με αυτούς που παράγονται κατά τη σεξουαλική επαφή, και η συσκευή που δημιούργησαν, αναγνώρισε και ξεχώρισε τους δεύτερους, σε ποσοστό 93%.

Αυτό που ήδη γνώριζαν, ήταν ότι η ανθρώπινη φωνή, στην καθημερινή ομιλία, έχει διάφορες διακυμάνσεις και αλλάζει σταδιακά, ενώ οι πορνογραφικοί ήχοι είναι πιο υψηλοί και επαναλαμβανόμενοι.

Σημειώνεται, ότι το 7% των ήχων, που δεν κατάφερε να αναγνωρίσει το “φίλτρο”, περιείχε κι άλλους συγκεχυμένους ήχους, όπως μουσική ή δυνατά γέλια, που καθιστούσαν την αναγνώρισή τους δυσκολότερη.

Ο Ρίτσαρντ Χάρβεϊ, ειδικός στους υπολογιστές, περιέγραψε τη συσκευή ως “ιδιοφυή”, ωστόσο συνέστησε, να γίνεται συνδυασμός της με άλλη συσκευή, που θα “φιλτράρει” την εικόνα.

“Σκεφτείτε τη σκηνή από την ταινία ''Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ”, όπου η Μεγκ Ράιαν, ενώ τρώνε σε εστιατόριο, προσποιείται ότι έρχεται σε οργασμό. Το ηχητικό υλικό δείχνει προς μία κατεύθυνση, το οπτικό όμως προς άλλη”, είπε ο ίδιος.

πηγή : www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails