-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αποκτήστε την... ψηφιακή γυναίκα των ονείρων σας μέσω facebook

Εαν είστε μόνοι και ντρέπεστε να το ανακοινώσετε στο Facebook λες και έχετε ανεμοβλογιά και είστε ο μόνος που την περνάτε, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ -που σίγουρα...
υπήρξε ελεύθερος και μη... ωραίος- σας σκέφτηκε.
Και αυτό γιατί σε λίγο καιρό η προσωπικής σας κατάσταση στο Facebook θα έχει και μια έξτρα επιλογή αυτή του “φανταστικού” συντρόφου. Ναι φανταστικού όπως το ακούτε αφού θα μπορείτε να φτιάξετε το κορίτσι των ονείρων σας, το οποίο μάλιστα θα έχει και ανάλογη σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο.
Η υπηρεσία το "Κορίτσι-Καπνός " όπως θα λέγαμε πηγαίνοντας τη μετάφραση σε άλλο level (Cloud Girlfriend), και υπόσχεται να κάνει τους απανταχού φίλους σας να ζηλέψουν με τη νέα σας "κατάκτηση".
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιγράψετε πως θέλετε να είναι η τέλεια σύντροφος και μετά η εταιρεία δημιουργεί ένα ψεύτικο προφιλ αυτής.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα το τρίτο βήμα αφού η κοπέλα σας έχει αποκτήσει bits an bytes -πως λέμε σάρκα και οστά ένα πράγμα- είναι να επικοινωνήσετε μαζί της δημοσίως και να χαρείτε τον διαδικτυακό σας έρωτα με ένα κορίτσι που δεν γκρινιάζει και που όταν το βαρεθείτε κάνετε εύκολα delete χωρίς πολλά πολλά.

πηγή : to-kounavi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails