-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Sex : 5 νέα μέρη για να το κάνεις !!


Στον Πύργο του Ναυαγοσώστη
Είναι αναμφισβήτητα η ιδανική εποχή για να το δοκιμάσεις, διότι ούτε πολύ κόσμο έχει στις παραλίες (άρα και ναυαγοσώστες) ούτε κρύο κάνει για να πουντιάσεις. Φόρεσε, λοιπόν, ένα πορτοκαλί σορτσάκι (για να μπεις και στο mood του Μιτς) και κάνε εξάσκηση σε όσες στάσεις θέλεις και μπορείς. Ιδανική πάντα το doggy style, με εκείνη στα τέσσερα και σένα όρθιο να κοιτάς το απέραντο γαλάζιο.

Πίσω από Καταρράκτη
Πετάξου μέχρι την Εδεσσα, τη Σαμοθράκη, τον Ολυμπο, πέταξε από πάνω σου (και πάνω της) τα ρούχα και χωθείτε πίσω από τα τρεχούμενα νερά. Στάση που θα βολέψει και τους δυο σας: στα όρθια με σένα από πίσω. Προσοχή! Μην ξεχάσεις τις πετσέτες.

Στις τουαλέτες του Ikea
Αν δεν σε πειράζει να ακούς τα πεντάχρονα να ουρλιάζουν από την παιδική χαρά δίπλα, οι εν λόγω τουαλέτες είναι κατάλληλες, αφού ούτε άνθρωπο έχει στην πόρτα για να ελέγχει την κίνηση ούτε υπάρχουν πολλοί που αφήνουν τις ευκαιρίες για να πάνε για κατούρημα. Επιπλέον πόντους παίρνει, γιατί, όπως μας πληροφόρησαν, έχει και ωραίο σαπούνι-αφρό για να ξεπλυθείς.

Σε ένα Λιβάδι με Καλαμποκιές
Προγραμμάτισε από τώρα για τον Ιούνιο ένα ταξιδάκι στη Θράκη και συγκεκριμένα κοντά στα σύνορα. Εκεί κρύβουν τον ορίζοντα με το ανάστημά τους (τι είπα πάλι η γυναίκα;) τα καλαμπόκια. Στρώσε κουβερτούλα -μη σας φάνε και τα έντομα- και πάρ’ τη σε ιεραποστολική στάση. Πραγματικά θα ‘ναι σαν να της μπαίνει η άνοιξη (ή μάλλον το φθινόπωρο).

Μπροστά στο Ανοιχτό Ψυγείο
Σου έχει μείνει απωθημένο από τότε που ήσουν 11 και το είδες να το κάνει κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Μίκυ με την Κιμ. Πάντα την είχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου αυτήν τη σκηνή, αλλά πάντα ντρεπόσουν για το περιεχόμενο της κρύας οικιακής συσκευής σου (χαλασμένα γάλατα, κόκκινα αυγά μανούλας δύο ετών, κονσέρβα σκύλου). Πέτα τα όλα στα σκουπίδια, καθάρισε με ξίδι το ψυγείο για τις μυρωδιές, βάλε μέσα φράουλες και σαντιγί και παίξε το ρόλο σου.

πηγή : okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails