-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Στην πορνεία για τα Πανεπιστημιακά δίδακτρα;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Berlin Studies Centre, ένας στους τρεις φοιτητές στη γερμανική πρωτεύουσα θα σκεφτόταν να κάνει κάποια δουλειά σχετική με το σεξ για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του.

Η έρευνα έγινε και στο Παρίσι και στο Κίεβο. Στο Βερολίνο (όπου η πορνεία είναι νόμιμη) το ποσοστό φοιτητών και φοιτητριών που απάντησαν θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι το μεγαλύτερο. Ακολουθεί το Παρίσι (29,2%) και τελευταίο το Κίεβο (18.5%).

Η μελέτη έδειξε επίσης πως το 4% των 3.200 φοιτητών/-τριών που ερωτήθηκαν στο Βερολίνο έχει ήδη εργασθεί σε κάποια μορφή σεξο-εργασίας, όπως πορνεία/escorting, αισθησιακοί χοροί/strip και internet shows.

Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους υπεύθυνους της έρευνας οι οποίοι είπαν ότι το φαινόμενο της πορνείας ανάμεσα στους/στις φοιτητές/-τριες είναι μεν γνωστό, αλλά λίγα γνωρίζουμε για τη σχέση του με το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα.

Το βασικό κίνητρο των φοιτητών/-τριών που στρέφονται στην πορνεία είναι το οικονομικό, είπε στο Reuters η 26χρονη Eva Blumenschein, ερευνήτρια και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου.

«Με τη νέα εκπαιδευτική μεταρρύθμιση ο φόρτος μελέτης των φοιτητών αυξήθηκε κι έτσι έχουν πιο λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για εξωπανεπιστημιακή δουλειά. Αν σε αυτό προσθέσουμε την αύξηση των διδάκτρων, καταλαβαίνουμε γιατί στρέφονται ευκολότερα στην πορνεία».

Η έρευνα έδειξε τέλος πως το 30% των φοιτητών/-τριών που δουλεύουν στη βιομηχανία του σεξ χρωστάνε χρήματα ενώ άλλο ένα 18% εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο λόγω χρεών...

πηγή : www.bourdela.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails