-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Οι άνδρες ποσότητα… οι γυναίκες ποιότητα

Επιστήμονες από τη Σχολή Δημοσίας Υγείας & Κοινοτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, επιστράτευσαν 6.500 άνδρες και γυναίκες με μόνιμες σχέσεις, για να διερευνήσουν την ικανοποίησή τους από το σεξ και τη σχέση τους.

Οι περισσότεροι άντρες σε ετεροφυλοφιλικές σχέσεις αισθάνονται ότι δεν κάνουν αρκετά συχνά σεξ, αλλά φαίνεται πως το απολαμβάνουν περισσότερο απ’ ό, τι οι ερωτικές τους σύντροφοι.

Ωστόσο, το να έχει κανείς την επιθυμητή ποιότητα και ποσότητα στο σεξ επηρεάζει όχι μόνο την ικανοποίησή του από την ερωτική του ζωή, αλλά και από την ίδια την σχέση, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Όπως διαπίστωσαν, το 54% των ανδρών αλλά και το 42% των γυναικών δεν ήταν ικανοποιημένα από την συχνότητα των ερωτικών επαφών τους.
Ενώ όμως σχεδόν όλοι οι ανικανοποίητοι άντρες είπαν πως θα ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ, η μία στις τρεις δυσαρεστημένες γυναίκες δήλωσαν πως θα ήθελαν λιγότερο, επειδή κι αυτό που είχαν, δεν τις ικανοποιούσε.

Όπως εξήγησε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Τζούλιετ Ρίχτερς, αναπληρώτρια καθηγήτρια στη Σχολή, πολλές γυναίκες θα ήθελαν να κάνουν κάτι περισσότερο στο σεξ από την παραδοσιακή συνουσία, αλλά επειδή αυτό συχνά δεν συμβαίνει, χάνουν το ενδιαφέρον τους.

πηγή : totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails