-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Φυσικά αφροδισιακά!

Κάποιοι καταφεύγουν στο Βιάγκρα, κάποιοι άλλοι στα ερωτικά αντικείμενα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν τα αφροδισιακά για να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Από τα πιο συνηθισμένα, όπως η σοκολάτα, ως και τα πιο σπάνια, όπως τα μυρμήγκια, τα φυσικά διεγερτικά έχουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Μυρμήγκια: Οι Καλιφορνέζοι Ινδιάνοι πίστευαν ότι, αν καταπιούν ζωντανά μυρμήγκια, θα αποκτήσουν θεϊκές δυνάμεις και θα μπορούν όχι μόνο να προβλέψουν το μέλλον, αλλά και να έχουν "ουράνιο και παραδεισένιο οργασμό".

Σοκολάτα: Για τη σοκολάτα και τις αφροδισιακές της ιδιότητες έχουν γραφεί πολλά κατά καιρούς και έχουν γίνει διάφορες μελέτες οι οποίες αναφέρουν, ότι η ορμόνη που εκρήγνυται κατά τη διάρκεια ενός παθιάρικου φιλιού είναι η ίδια με αυτή που εκρήγνυται όταν κάποιος τρώει σοκολάτα. Η λέξη "σοκολάτα" έχει αζτέκικη ρίζα και σημαίνει "το φαΐ των θεών". Πολλοί αρχαίοι λαοί χρησιμοποιούσαν τους καρπούς του κακαόδεντρου για να θεραπεύουν την ανδρική ανικανότητα.

Ρόδια: ο αγαπημένος καρπός της Αφροδίτης, δημιουργεί έντονο ερωτισμό και, κατά πολλούς, θεραπεύει την κολπική ξηρότητα. Ο "ενδιαφερόμενος" μπορεί να το φάει ως φρούτο προκειμένου να έχει πιο άμεσα αποτελέσματα ή να πιει το χυμό του, αν δεν είναι ιδιαίτερα βιαστικός.

Μαρούλι: Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συνήθιζαν να μασούν ξεραμένα φύλλα μαρουλιού προκειμένου να τελειοποιήσουν τις επιδόσεις τους στο σεξ. Το μαρούλι ήταν για τους Αιγυπτίους το ιερό φυτό του έρωτα και σύμφωνα με την παράδοση το έφερε στη χώρα τους ο Μιν, ο θεός της γονιμότητας, που απεικονιζόταν με υπερφυσική στύση να κάθεται κάτω από την τεράστια σε μέγεθος "ιερή μαρουλιά". Σύγχρονοι "οπαδοί του σεξ" υποστηρίζουν, ότι προτιμούν να καπνίζουν αποξηραμένα φύλλα μαρουλιού παρά τσιγάρο, προκειμένου να γίνουν επιθετικοί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αντιθέτως, οι αρχαίοι Έλληνες υποστήριζαν, ότι το μαρούλι περιορίζει την ερωτική επιθυμία και το έτρωγαν συνήθως οι μαθητές του Αριστοτέλη σε περιόδους "διαλογισμού" για να καταστέλλουν την ερωτική τους επιθυμία. (Για καλό και για κακό αν δεν βεβαιωθείτε πρώτα μην επιχειρήσετε να μασήσετε μαρούλι πριν από μια βραδιά που υπόσχεται πολλά. Γιατί καλά να έχουν δίκιο οι Αιγύπτιοι , τι γίνεται όμως αν επαληθευθούν οι αρχαίοι μας πρόγονοι;)

Κρόκος αυγού: Οι Ινδοί έπιναν ωμό κρόκο από τα αυγά διαφόρων πτηνών και όχι μόνο κότας για να γίνουν καλύτεροι εραστές, αλλά και για να μάθουν να αγαπούν βαθύτερα. Ωστόσο, οι Αγγλοσάξονες θεράπευαν με τους κρόκους των αυγών την κατάθλιψη και τους πονοκεφάλους.

Κάβα: Έτσι ονομάζουν ένα τροπικό φυτό οι κάτοικοι της Σαμόα, το οποίο θεωρείται ως υποκατάστατο του σεξ. Έφτιαχναν ένα απόσταγμα από το φυτό αυτό και το έδιναν στις παρθένες, αλλά και στις γυναίκες των οποίων οι άνδρες έλειπαν από τη φυλή επί μήνες για διάφορους λόγους, συνήθως για ψάρεμα ή κυνήγι. Οι ιθαγενείς της περιοχής αυτής υποστηρίζουν, ότι όταν μια γυναίκα πιει "κάβα" έχει αλλεπάλληλους έντονους οργασμούς. Έτσι πετύχαιναν, δύο στόχους. Οι παντρεμένες δεν απατούσαν τους συζύγους αφού έβρισκαν "υποκατάστατο" και οι παρθένες παρέμεναν "αμόλυντες και αγνές" μέχρι να παντρευτούν αφού το "κάβα" εκτόνωνε τα νεανικά τους πάθη.

Φυτό Γκουαράνα: Το λάδι αυτού του φυτού περιέχει τρεις φορές περισσότερη ποσότητα καφεΐνης από τον καφέ και από πολλούς θεωρείται, ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στις αναπτυγμένες χώρες, καθώς εξασφαλίζει τη γονιμότητα σε άντρες και γυναίκες. Οι Ινδιάνοι του Αμαζονίου έπιναν ένα πότο από Γκουράνα κάθε μέρα ως τονωτικό και μεγαλύτερη ποσότητα όταν ήθελαν να τεκνοποιήσουν. Το χρησιμοποιούσαν, επίσης, για να θεραπεύσουν τη διάρροια, τους πονοκεφάλους και το πυρετό.

Δυόσμος ή αλλιώς η φυσική απάντηση στο Βιάγκρα: Στην αρχαία Ελλάδα έφτιαχναν ένα έκχυμα από ξερά φύλλα δυόσμου που ενδυνάμωνε τον πόθο σε άνδρες και γυναίκες. Ήταν τέτοια η φήμη του φυτού που ο Μέγας Αλέξανδρος, μετά από συμβουλή του Αριστοτέλη, απαγόρευε στους στρατιώτες του να πίνουν αυτό το αφέψημα κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, καθώς υπήρχε κίνδυνος το στράτευμα να χάσει την πειθαρχία και τη διάθεση για μάχη. Για το ίδιο λόγο απαγόρευε στους άνδρες του τη χρήση θυμαριού και δενδρολίβανου.

Και κάτι τελευταίο: για μια επιτυχημένη ερωτική βραδιά αποφύγετε το χαμομήλι, το αγγούρι και το ροδόνερο. Καταστέλλουν κάθε ερωτική επιθυμία και είναι σχεδόν βέβαιο, ότι οι σεξουαλικές σας επιδόσεις θα πέσουν κάτω από το μέτριο.

πηγή : a12sr.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails