-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Είμαστε 3οι στα προφυλακτικά παγκοσμίως!!!

Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη γνωστής βιομηχανίας προφυλακτικών, με θέμα τις εθνικότητες που επιτυγχάνουν συχνότερα ...οργασμό!

• Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι Έλληνες άντρες, εμφανίζονται στο top 3 των περισσότερο ικανοποιημένων σεξουαλικά στον κόσμο, αφού το 85% φτάνει σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ!
• Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο... ανεβασμένα και για τις Ελληνίδες! Εκεί τα ποσοστά μας πέφτουν στο 44% - τόσες Ελληνίδες απάντησαν στην έρευνα ότι έχουν οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή!
Τα παραπάνω στοιχεία, μας χαρίζουν τυπικά την 3η θέση παγκοσμίως, με συνολικό ποσοστό 64%, ως προς την ευκολία να φτάσουμε στην ερωτική κορύφωση! Αν και μια ματιά στα αναλυτικά στοιχεία, δείχνει ότι στην πραγματικότητα ερχόμαστε έκτοι!
Κι αυτό γιατί
• στις πρώτες θέσεις ισοβαθμούν με 66 % η Ισπανία, η Ιταλία, το Μεξικό και η Νότια Αφρική
• ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει με 65% η Βραζιλία!
Τι γίνεται όμως με τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι έλληνες και οι ελληνίδες για να κατακτήσουν την κορύφωση! Σύμφωνα πάντα με την έρευνα,
• οι Eλληνίδες βρίσκουν στο διαδίκτυο, σε βιβλία και βίντεο, στοιχεία για να κάνουν πιο πιπεράτη τη σεξουαλική τους ζωή,
• οι άντρες χρησιμοποιούν με προθυμία sex toys και διάφορα ερωτικά παιχνίδια!

Μεταξύ των πιο «στερημένων» σε οργασμό χωρών του πλανήτη συγκαταλέγονται η Ιαπωνία, η Κίνα και το Χονγκ Κονγκ που έρχονται «τελευταίοι και καταϊδρωμένοι»!

Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails