-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πόσες μέρες της ζωής σας περνάτε κάνοντας σεξ?

1 μήνας και είκοσι μέρες...
Πόσες μέρες της ζωής σας περνάτε κάνοντας σεξ? Την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα έψαξαν να βρουν βρετανοί ερευνητές και τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στην βρετανική "Mirror" είναι εκπληκτικά!

Από την έρευνα προκύπτει ότι 49 μέρες, 13 ώρες και 41 λεπτά της ζωής τους θα έχουν καταναλώσει οι Αγγλοι κάνοντας σεξ. Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1800 σεξουαλικά ενεργά ζευγάρια και αυτό που προέκυψε είναι ότι οι άντρες περνούν στο κρεβάτι 52 μέρες και 8 λεπτά, ενώ οι γυναίκες 47 μέρες, 3 ώρες και 36 λεπτά αντίστοιχα. Το σεξ διαρκεί 19,5 λεπτά ενώ, σύμφωνα με την έρευνα, διαφορά προκύπτει και στο πόσες φορές εκδηλώνουν περισσότερο πάθος, με το 12% των συμμετεχόντων να παραδέχεται ότι αυτό συμβαίνει μια φορά το μήνα και ίσως και λιγότερο και το 16% να κάνει λόγο για δέκα φορές το μήνα.

Οι Σκοτσέζοι κόβουν πρώτοι το νήμα στο θέμα της διάρκειας με μέσο όρο τα 20,3 λεπτά αφήνοντας πίσω τους Λονδρέζους, οι οποίοι φαίνεται να προτιμούν το γρήγορο σεξ, καθώς αγγίζουν το ικανοποιητικό 17,4.

Η υπεύθυνη της έρευνας και online γιατρός της Lloyds Pharmacy's Clare Kerr, υπογραμμίζει "Οι αριθμοί δείχνουν μια διαφοροποίηση. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν τα θέματα της σεξουαλικής τους υγείας, ώστε να χαίρονται το σεξ παραμένοντας υγιείς και πλήρεις".

πηγή : www.erotorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails