-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Mια στις 4 ιερόδουλες του Μπαλί ειναι φορέας του HIV

Τζακάρτα-Ινδονησία : Ο αριθμός των γνωστών περιπτώσεων φορέων του AIDS στο τουριστικό θέρετρο του Μπαλί συνεχώς αυξάνετε με μία στις 4 ιερόδουλες του νησιού να είναι φορέας του ιού σύμφωνα με επίσημες πηγές.
Οι γνωστές περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν τον ιό έφτασαν στις 3.778 αυτό το χρόνο με το νούμερο απλά να είναι η κορυφή του παγόβουνου μιας και το νούμερο μαζί με τις περιπτώσεις που δεν έχουν καταγραφεί επίσημα να υπολογίζετε στις 7.000 λέει ο Nyoman Mangku Karmaya (εκπρόσωπος του εθνικού συμβουλίου για την καταπολέμιση του AIDS)
Πολλόι άνθρωποι φοβούνται άλλωστε να πάνε για εξετάσεις μιας και υπάρχει στην τοπική κοινωνία το στίγμα εναντίων όσων είναι φορείς του ιού.
Ο Karmaya υπολογίζει οτι το 25% απο τις περίπου 8.800 ιερόδουλες του νησίου ειναι μολυσμένες με τον ιό απο πελάτες που αρνήθηκαν να κάνουν μαζί τους sex με χρήση προφυλακτικού.
Το συμβούλιο θα προσπαθήσει να περιορίσει την κατάσταση μέσα απο προγράμματα ενημέρωσης των ιερόδουλων για την απαραίτητη χρήση του προφυλακτικού αλλίως η κατάσταση θα ξεφύγει απο κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα όπως υπολογίζετε κάθε χρόνο να υπάρχουν άλλες 840 μολύνσεις.

πηγή : news.asiaone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails