-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σωφρονισμός δια του σεξ…

Οι περιπτώσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων που ερωτοτροπούν με κρατούμενους σε σωφρονιστικό κατάστημα της Βρετανίας, όλο και πλυθαίνουν.
Την πέμπτη κατά σειρά περίπτωση, εργαζόμενης στις φυλακές, ερευνούν οι αρχές της Βρετανίας, η οποία συνελήφθη να κάνει σεξ με κρατούμενο.

Η 28χρονη Giselle Woodford, παντρεμένη και μητέρα ενός δίχρονου κοριτσιού κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον 21χρονο Jonathan Forrest μέσα σε ένα δωμάτιο ανακρίσεων.
Μάλιστα ο 21χρονος αφού εξέτισε την ποινή του και αποφυλακίστηκε συνέχισε να έχει σχέση με την υπάλληλο των φυλακών.

Η υπάλληλος ωστόσο αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο και εξηγεί: « Με τον Forrest απλά γίναμε φίλοι, που είναι το κακό; Του έστειλα μια κάρτα γενεθλίων για χρόνια πολλά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω». Η ίδια μάλιστα παραιτήθηκε πριν από τρεις βδομάδες λέγοντας ότι βαρέθηκε αυτή τη δουλειά και θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούριο.

O Forrest ήταν μέλος συμμορίας και είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλακή για ληστεία. Ο δεσμός τους αποκαλύφθηκε όταν υπάλληλος των φυλακών βρήκε τα ερωτικά γράμματα που έστελνε η Giselle στον Forrest.

Η Woodford είναι η πέμπτη υπάλληλος , από το 2004, που απομακρύνεται από το συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα μετά από κατηγορίες για σεξουαλικές σχέσεις με κρατουμένους.

πηγή : www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails