-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πρωταθλητές στο σεξ οι Νεάντερταλ!

Πολύ πιο σεξουαλικά δραστήριοι, από του σημερινούς ανθρώπους, ήταν κατά πάσα πιθανότητα, οι...Νεάντερταλ!

Οι προϊστορικοί πρόγονοι του σύγχρονου ανθρώπου, είχαν μια πληθώρα ερωτικών συντρόφων, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις από Βρετανούς επιστήμονες, οι οποίοι βασίστηκαν στη συγκριτική μελέτη του μήκους των δακτύλων των απολιθωμάτων, καθώς αυτό θεωρείται ενδεικτικό για το επίπεδο των ανδρικών ορμονών, ιδίως της τεστοστερόνης.

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, υπό την Έμα Νέλσον της σχολής αρχαιολογίας, διεξήγαγαν το συμπέρασμα, ότι οι Νεάντερταλ και οι πρόγονοι του σύγχρονου ανθρώπου (homo sapiens) εμφανίζουν ενδείξεις σεξουαλικής…ακολασίας!

Οι ίδιοι ερευνητές είχαν καταδείξει, στο παρελθόν, ότι η αναλογία του μήκους του δεύτερου και του τρίτου δάχτυλου στα χέρια των πιθήκων, αποτελεί ένδειξη για το βαθμό της σεξουαλικής διάθεσής τους.

Τώρα, οι Βρετανοί ερευνητές, ισχυρίζονται ότι η αναλογία ανάμεσα στο δείχτη και στον παράμεσο στο χέρι ενός ανθρώπου δείχνει το βαθμό της κατοπινής σεξουαλικότητας.

Τα μεγάλα επίπεδα ανδρογόνων, στα οποία περιλαμβάνεται η τεστοστερόνη, οδηγούν σε σχετικά κοντό δείχτη και σε μακρύ παράμεσο, ενώ αντίθετα τα χαμηλά ανδρογόνα αυξάνουν το μήκος του δείκτη και μικραίνουν τον παράμεσο.

''Πιστεύεται ότι τα προγεννητικά ανδρογόνα επηρεάζουν τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη των δακτύλων των χεριών και των ποδιών και του αναπαραγωγικού συστήματος'', σημείωσε η Νέλσον.

Με βάση τις εκτιμήσεις τους, ο Αυστραλοπίθηκος, που έζησε πριν από τρία έως τέσσεραεκατομμύρια χρόνια, ήταν μονογαμικός, ενώ αντίθετα ο ανθρωποειδής Αρδιπίθηκος, που έζησε πριν από 4,4 εκατ. χρόνια, είχε μικρή αναλογία δακτύλων, συνεπώς υποτίθεται πως ήταν πιο...άτακτος!

πηγή : www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails