-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οι Ρουμάνες έχουν τα πρωτεία... λένε οι βουλγαρικές εφημερίδες

Ανταγωνισμός, ως φαίνεται, γίνεται για το πιο κράτος εξάγει τις πιο πολλές πόρνες στην Ευρώπη.

Είχαμε αναφέρει για τα βουλγαρικά πρωτεία στον τομέα αυτόν, όπως είχε ανακοινωθεί από το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας.
Τώρα η βουλγαρική 'Στάνταρτ' μας πληροφορεί πως οι Ρουμάνες είναι οι πρώτες πόρνες στην Ευρώπη!

Γράφει η εφημερίδα: Δώδεκα στις εκατό ιερόδουλες στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ρουμάνες, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (26 Ιανουαρίου 2010). Το ποσοστό είναι από έκθεση σχετικού παρατηρητηρίου των Βρυξελών.

Ενώ οι βουλγάρες πόρνες είναι επτά στις εκατό, σύμφωνα με στατιστική που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα και διενεργήθηκε από την εταιρεία Tampep, που ασχολείται με την προστασία των δικαιωμάτων των διακινουμένων εργαζομένων στην παροχή σέξ.

Το Ευρωπαϊκο Παρατηρητήριο σημειώνει ότι ενώ το 2006 στις χώρες της ΕΕ οι περισσότερες πόρνες ήταν από την Ρωσία και την Ουκρανία, σήμερα η εικόνα αυτή έχει αλλάξει.

«Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την αλλαγή αυτή φαίνεται ότι είναι η διεύρυνση της ΕΕ, και η κατάργηση των θεωρήσεων για ταξίδια στο εξωτερικό» σύμφωνα με την έκθεση.

Στο έγγραφο επισημαίνεται πως στις δυτικές χώρες της ΕΕ, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι πόρνες είναι κυρίως αλλοδαπές: 90% στην Ισπανία, 61% στη Γαλλία και προέρχονται από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες σε ποσοστό 98% (από Σλοβακία, Ρουμανία, Βουλγαρία).

Σύμφωνα με νόμο που προωθείται οι πόρνες που διακινούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να μιλούν οπωσδήποτε αγγλικά και τη γλώσσα του κράτους όπου θα εργαστούν, επίσης, να είναι γραμμένες στο επιμελητήριο της πόλης που εργάζονται.

ημερομηνία άρθρου : 26/01/10
πηγή : echedoros-a.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails