-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ξενοδοχείο pay-sex

Επιθυμείτε να μείνετε σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα πολυτελές ξενοδοχείο αλλά δεν έχετε χρήματα;

Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να πληρώσετε σε... είδος!

Αυτό φαίνεται ότι θα λέει στους πελάτες του ανά τον κόσμο, ο Σουηδός επιχειρηματίας Berth Milton Jr ο οποίος σκοπεύει να ανοίξει 100 sex-hotels σε τουριστικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες των συγκεκριμένων ξενοδοχείων δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν με χρήματα, αλλά θα πρέπει να κάνουν sex μπροστά στις κάμερες!
Ο Milton Jr, υποστηρίζει ότι οι διάφοροι ηδονοβλεψίες θα πληρώνουν αδρά προκειμένου να παρακολουθήσουν την "amateur" συνουσία των πελατών, υπολογίζοντας ότι αυτή η ιδέα θα μπορούσε να του αποφέρει $43,8 εκατ. το χρόνο από τις συνδρομές των "τσοντόβιων" (και δεν λέει ψέματα)!

"Οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί, το θέμα είναι όμως να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής και όχι στα μισά ή στο ένα τρίτο" τονίζει ο Σουηδός και συνεχίζει λέγοντας "φανταστείτε πόσοι θα γέλαγαν με τις ιδέες του Steve Jobs και του Bill Gates..."

Ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι αυτή την περίοδο κάνει "έρευνα πεδίου" σε δεκάδες συλλόγους "γλεντζέδων" (swingers) στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ωστόσο υποστηρίζει ότι θα πρέπει τα ξενοδοχεία να απευθύνονται στο ευρύ κοινό και θα πρέπει να "είναι ξενοδοχεία για και για τους μη- swingers, αλλά όχι και τόσο "χύμα" για να τρέχουν όλοι γυμνοί στους διαδρόμους".

Ο Milton Jr, είναι γιός του διάσημου Σουηδού μεγιστάνα του πορνό, ο οποίος την δεκαετία του 1960 δημιούργησε το πρώτο έγχρωμο περιοδικό amateur hardcore πορνό, με την επωνυμία Private.

Μετά από πολλά χρόνια και αφού ισχυριζόταν ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την βιομηχανία πορνό, ο Milton Jr ίδρυσε μία από τις πρώτες εταιρείες x-rated υλικού σε DVD. Όμως με την είσοδο του δωρεάν πορνό μέσω του διαδικτύου οι πωλήσεις των DVD έπεσαν κατακόρυφα και οι συνεργάτες του στην εταιρεία Private Media Group τον "έσυραν" στα δικαστήρια διότι -όπως υποστηρίζουν- δανείστηκε $10 εκατ. χωρίς να τα γυρίσει πίσω, σπαταλώντας τα μάλιστα υιοθετώντας ένα "χλιδάτο" τρόπο ζωής.

Μένει τώρα να μάθουμε την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία εν πολύς θα κρίνει και τα όνειρα του 64χρονου επιχειρηματία!

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails