-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Μασάζ στα γεννητικά όργανα...Για τη γυναίκα!!!

Ο σεξουαλικός ερεθισμός της γυναίκας είναι ενελώς διαφορετικός .

Επιπλέον , μη ξεχνάτε οτι ο ερεθισμός μιας γυναίκας μπορεί να είναι κλειτοριδικός ή κολπικός.

Γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να τη ρωτάτε σε όλη τη διάρκεια του μασάζ και να δείχνετε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στις οδηγίες που θα σας δίνει !

1.Ξεκινήστε απαλά χαιδεύοντας εξωτερικά τον κόλπο ( περίπου για 1 λεπτό) και ακολουθείστε με κλειτορειδικό ερεθισμό.(περίπου για 2 λεπτά). Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι μαλακές και ρυθμικές και σταδιακά πιο έντονες. Χρησιμοποιήστε μονάχα το ενα χέρι , το αλλό χρησιμοποίηστε το για να χαιδέψετε τις θήλεις , το εσωτερικό των μηρών, το περινέο ( περιοχή ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό.)

2.Κλειτοριδικός Ερεθισμός. Οταν κάνετε μασαζ στην κλειτορίδα της , πρόσεξτε σε ποιό σημείο η συντροφο σας ερεθίζεται περισσότερο. Μόλις το εντοπίσετε επειμείνετε σε αυτό , θα της ανοίξει το δρόμο για οργασμό. Οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν τον κλειτοριδικό οργασμό περισσότερο , αν κατά τη διάρκεια του κλειτοριδικού μασάζ βάλετε και ενα δάκτυλο (η δυο) μέσα στον κόλπο. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο σεξουαλικό βοήθημα όπως ενα dildo ! (Ρωτήστε την πρώτα όμως)

πηγή : alfanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails