-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γαλλική ‘πρωτιά’: αποκτούν το πρώτο συνδρομητικό κανάλι με 3D αισθησιακές ταινίες…

Το κανάλι θα λειτουργήσει από την, με έδρα το Παρίσι, εταιρία παραγωγής Marc Dorcel Television. Το Marc Dorcel θα λανσάρει μια τέτοια συνδρομητική video-on-demand (VoD) υπηρεσία μέσω της γαλλικής IPTV πλατφόρμας Free.

Το Marc Dorcel TV πρωτοέδειξε 3D ερωτικό περιεχόμενο στην έκθεση MipTV νωρίτερα φέτος ενώ εξελίσσει τα γυρίσματα με την επίσης γαλλική εταιρία 3DLized.

Η αρχική υπηρεσία θα παρέχει πρόσβαση σε 60 αποκλειστικές 3D high definition ερωτικές ταινίες στο Channel 171 (της πλατφόρμας Free, για τους μοναχικούς bussiness travellers που θα ξεμείνουν σε ξενοδοχεία του Παρισιού…) Ο κος Marc Dorcel είναι γνωστός για τα hardcore classics “Citizen Shane” και “Casino – No Limit”…

Ανεξάρτητα με το οι 3D ερωτικού περιεχομένου ταινίες είναι μια καλή ιδέα, η υπηρεσία είναι στην τεχνολογική αιχμή σε ότι αφορά το VOD,” λέει το αρχισυντάκτης του Home Cinema Choice, κος Mark Craven που είπε πως αυτή η προσέγγιση είναι λογική αφού δεν υπάρχει σήμερα περιεχόμενο για να ‘γεμίσει’ το πρόγραμμα του ένα κανάλι ολοκληρωτικά.

Αυτό που περιμένουμε στη συνέχεια είναι και 3D θέαμα από το BBC μάλλον μέσω του iPlayer, και όχι με ένα ‘κανονικό BBC 3D κανάλι.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails