-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΕΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΓΔΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ



Η Τσέχα πολιτικός Ivona Fiserova βρήκε έναν ξεχωριστό και άκρως σέξι τρόπο για να προσελκύσει ψηφοφόρους και από τα δεξιά και από τα αριστερά, καθώς υποσχέθηκε ότι στην επόμενη διάσκεψη του κόμματός της θα πάει γυμνή!

Απ’ ότι φαίνεται, η… ζουμερή πολιτικός δεν απέχει και πολύ από το να πραγματοποιήσει την… απειλή της, καθώς δεν έχει περάσει καιρός από όταν εμφανίστηκε σε προηγούμενη εκδήλωση με ένα καυτό μίνι ροζ φόρεμα, το οποίο κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα σημεία του κορμιού της, ξεσηκώνοντας πλήθος διαμαρτυριών από τους αρχηγούς όλων των κομμάτων.

Καθώς λοιπόν ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει τα πλούσια προσόντα της, δεν χάνει χρόνο να κάνει και κάποιες σκανδαλιστικές δηλώσεις, όπως, «Θα μπορούσα να κάνω γυμνές φωτογραφίες για το Play Boy. Τα χρήματα θα τα διέθετα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Στη σελίδα της στο Facebook έγραψε: «Είναι καιρός τα μέλη αυτού του κόμματος να σκεφτούν σύγχρονα και να καταλάβουν τι θέλουν οι νέοι άνθρωποι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία πολιτικός εμφανίζεται γυμνή για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Θυμίζουμε την Tania Derveaux, η οποία στις βελγικές εκλογές το 2007 πόζαρε γυμνή και υποσχέθηκε 40.000 blow jobs.

Αυτά βλέπουμε εν μέσω των δικών μας εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και απογοητευόμαστε… Καθώς ωραίες υποψήφιες συμμετέχουν στους συνδυασμούς, απ’ ότι φαίνεται όμως, τους λείπει η φαντασία…

πηγή : www.erotorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails