-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

"Είστε παντρεμένοι αλλά… ξενοκοιτάτε; Είμαστε οι άνθρωποί σας!"

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, πως γνωρίζουμε την... αντιεμπορικότητα του συγκεκριμένου θέματος! Έχουμε πλήρη αντίληψη ότι θα συγκεντρώσει ελάχιστα "κλικ"! Ο λόγος που το γράφουμε είναιγια την απειροελάχιστη πιθανότητα, να υπάρχουν ανάμεσά μας και κάποιοι/ες , ελάχιστοι/ες παντρεμένοι/ες που ξενοκοιτάνε!!

Με αυτό το σκεπτικό, ότι δηλαδή "και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", ένας καναδός δημιούργησε πριν από 8 χρόνια ένα διαδικτυακό τόπο γνωριμιών ΜΟΝΟ για παντρεμένους!! Αν και δεν ήταν το πρώτο site με τέτοιο αντικείμενο, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει τόπος συνάντησης παντρεμένων ανδρών και γυναικών από όλο τον κόσμο οι οποίοι ξέρουν τι θέλουν: εξωσυζυγικό σεξ!

Ας είμαστε ειλικρινείς...

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του site ήρθε στον ιδρυτή του όταν διάβασε μία έρευνα που έλεγε ότι το ένα τρίτο των "ελεύθερων" που σερφάρουν στις ιστοσελίδες γνωριμιών, είναι στην πραγματικότητα "εντελώς παντρεμένοι".

"Γιατί να μην υπάρχει ένα τόπος στον οποίο οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν την αλήθεια και να μπορούν εξ'αρχής να ζητήσουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις;", σκέφτηκε και η... ιστορία τον δικαίωσε! Ήδη η σελίδα έχει 3 εκατομμύρια μέλη και υπολογίζεται ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα αποκτά και ένα νέο!

"Οταν η μονογαμία γίνεται μονοτονία"

Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, το site βασίστηκε στην " από στόμα σε στόμα" γνωριμία του με τους υποψήφιους πελάτες. Σύντομα όμως οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο - ακόμα πιο τολμηρό- βήμα: τη διαφήμιση των υπηρεσιών τους στα ΜΜΕ!

Με κεντρικό διαφημιστικό σύνθημα το "Όταν η μονογαμία γίνεται μονοτονία", ξεκίνησαν μία μεγάλη καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, αλλά και έντυπα κάνοντας την συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ, να χάσει τον ύπνο της! Τα έσοδα όμως που απέφερε στους ιδιοκτήτες του site η διαφήμιση, ήταν τόσο μεγάλα που εξαφάνισαν κάθε ίχνος δισταγμού από την πλευρά τους.

Άλλωστε όπως δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ο διευθυντής του "το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ότι προσφέρουμε ασφαλείς λύσεις σε εκείνους που έχουν ΗΔΗ αποφασίσει να απατήσουν τους συντρόφους τους. Δεν τους παρακινούμε εμείς να το κάνουν!". Επιπλέον τονίζει πως πολλά από τα μέλη τους δηλώνουν ευτυχισμένα με τους γάμους τους και αναζητούν απλώς ένα... time out!

Οδηγίες χρήσης και το "κουμπί πανικού"!

Ο παντρεμένος επισκέπτης, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταχωρήσει το προφίλ του, δίνοντας όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται για τις ερωτικές του προτιμήσεις. Στη συνέχεια η υπηρεσία του δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει πιθανούς ερωτικούς συντρόφους, οι οποίοι μάλιστα να κατοικούν ή να εργάζονται σε απόσταση είκοσι μιλίων από την περιοχή όπου ζουν οι ίδιοι!

Επιπλέον το site επιτρέπει σε κάποιον που δεν επιθυμεί να γίνει αμέσως μέλος να κάνει ένα δωρεάν "test drive", συνομιλώντας με άλλα μέλη για όσο διάστημα επιθυμεί πριν το.. μεγάλο βήμα!

"Και τι γίνετε αν κατά σατανική σύμπτωση σερφάρει στην ιστοσελίδα κάποιος γνωστός την ώρα που εγώ... ψάχνω;", ρωτούν πολλοί από τους ενδιαφερόμενους. Οι ιδιοκτήτες το έχουν προβλέψει ΚΑΙ αυτό! Για τέτοιες ατυχείς συναντήσεις έχουν δημιουργήσει το "κουμπί πανικού" το οποίο μεταφέρει τα μέλη σε κλάσματα δευτερολέπτου σε μία ιστοσελίδα - "βιτρίνα" στην οποία προβάλλονται βίντεο κινηματογραφικών ταινιών, οπότε "ούτε γάτα , ούτε ζημιά"!

Και εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το site χρεώνονται σε πιστωτική κάρτα και ανέρχονται στο ποσό των περίπου 300 δολαρίων για 1.000 credits. Με αυτά ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν καταφέρει να βρει τον "ιδανικό εξωσυζυγικό σύντροφο στη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών εγγραφής"!!

Και επειδή όλα παρουσιάζονται "αγγελικά πλασμένα" για όποιον επιθυμεί να απατήσει τον/την σύντροφό του, στα "ψιλά" γράμματα οι υπεύθυνοι φροντίζουν να αναφέρουν και μία... λεπτομέρεια : οι συναντήσεις μεταξύ των μελών γίνονται με προσωπική τους ευθύνη αφού το site δεν ελέγχει την πραγματική τους ταυτότητα και -κυρίως- δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν είναι ψυχικά υγιής!

Αν περιμένετε για το τέλος να σας πούμε το όνομα της σελίδας αυτής, λυπόμαστε αλλά θα σας απογοητεύσουμε. Μπορεί εσείς να είστε αποφασισμένοι αλλά εμείς δεν θα γίνουμε και συνένοχοι!! Αφήστε που - κάτι μας λέει- πως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ΗΔΗ για ποιο site πρόκειται!

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails