-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Διαμαρτυρια στην Κίνα υπέρ της νομιμοποίησης των οίκων ανοχής


Μια ακτιβίστρια ιεροδουλος στην Κίνα οργάνωσε μια ασυνήθιστη διαμαρτυρία υπέρ της νομιμοποίησης του αγοραίου έρωτα στην κίνα ο οποίος ειναι απογορευμένος απο της αρχές απο την έναρξη του κουμουνιστικού καθεστώτος εδω και 6 δεκαετίες.
Η Ye Haiyan συγκέντρωσε ενα μικρό γκρούπ ιερόδουλων και υποστυρικτών τους στην πόλη Wuhan.
Οι ιερόδουλες κρατόντας κόκκινες ομπρέλες, πλακάτ και μαζεύοντας υπογραφές απο τον κόσμο απαίτησαν να δωθεί ενα τέλος στις διακρίσεις εναντίον των ιερόδουλων.
Το πρακτορείο ρόιτερς μετέδοσε την είδηση της διαμαρυρίας αφού ενημερώθηκε για το γεγονός με γραπτό μύνημα απο τις ιερόδουλες μιας και για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η πορνεία είναι ένα θέμα ταμπού για το οποίο δεν υπάρχει καμια δημοσιογραφική κάλυψη.
Το ίδιο και η αστυνομία του Wuhan δεν θέλησε να κάνει κανένα επίσημο σχόλιο για το γεγονός οταν της ζητήθηκε.
Η Ye Haiyan μια ανυπάντρη μητέρα ιερόδουλος όπως περιγράφει των εαυτό της στη σελίδα της στο Twitter ξεκίνησε μια σελίδα στο διαδύκτιο για τις ιερόδουλες πριν απο 5 χρόνια και παραληλα ξεκίνησε μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία αφυπνήζει και ενημερώνει ιερόδουλες πάνω σε θέματα υγείας και εξάπλωσης του aids, μοιράζει προφυλακτικά στα κινέζικα σπίτια μασάζ κ.α.
Σύμφωνα με μια μελέτη του παγκόσμιου οργανισμού υγείας υπολογίζετε οτι οι ιερόδουλες στην κίνα ειναι περίπου 4 εκατομμύρια

πηγή : qnet.in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails