-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Oίκος ανοχής σπονσοράρει και υιοθετει αυτοκινητόδρομο


Νεβάδα: Δεν είναι συνιθισμένο φαινόμενο ένας οίκος ανοχής να έρχετε σε συνεργάσία-χορηγεία με τις κυβερνητικές υπηρεσίες αλλα αυτό συμβαίνει στην Νεβάδα.
Ο αμερικάνικος οίκος ανοχής Moonlight Bunny Ranch ανέλαβε να σπονσοράρει ένα κομμάτι του αυτοκινητόδρομου Highway 50 με την προυπόθεση να αναλάβει την καθαριότητα του δρόμου.
Οι υπεύθηνοι του εν λόγο οίκου ήδη έδωσαν χορηγία 5.000 δολλάρια στις αρμόδιες αρχές χρήματα τα οποία πήγαν για την κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδων κυκλοφορίας αλλα και αμοιβές σε συνεργεία καθαρισμού που ανέλαβαν την καθαριότητα του αυτοκινητόδρομου.
Αν και το αρμόδιο τμήμα μεταφορών της Νεβάδας αρχικά χάρηκε μόλις πήρε τα χρήματα στα χέρια του δεν έπαψε να έχει και τις αναστολές του λόγω των εργασιών του χορηγού.
Το συζητήσαμε στην αρχή είχαμε τους ενδιασμούς μας αλλα στο τέλος τα βάλαμε κάτω και είδαμε οτι τα θετικά του εγχειρήματος ήταν περισσότερα απο τα αρνητικά μας λέει ο Scott McGruder υπεύθυνος της πολιτείας της νεβάδας όσον αφορά τις μετακινήσεις.
Ξοδέψαμε αρκετά χρήματα αλλα στην τελική είμαστε περήφανοι για την περιοχή μας και θέλουμε όλα να είναι όμορφα δήλωσαν οι εκπρόσωποι του οίκου ανοχής.
Aντε και στα δικά μας ,αν έχουμε κατι αλλωστε να περηφανευόμαστε ως χώρα αυτό δεν είναι σύγουρα ούτε η ποιότητα των δρόμων μας αλλα ούτε και η καθαριότητα τους.

πηγή : www.woai.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails