-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Eρωτικό μασάζ με την γλώσσα


Η γλώσσα προσδιορίζει πάντα ένα καλό εραστή και μετατρέπεται από αυτόν σαν μια φυσική προέκταση που προκαλεί ηδονή και ερωτικά ρίγη ακουμπώντας στο σώμα της συντρόφου του.
Βασικά ένα έμπειρος άντρας μέσω της γλώσσας μπορεί να ερεθίσει και να οδηγήσει στην ηδονή την ερωτική παρτενέρ.
Οι ερωτικές διαδρομές της γλώσσας επάνω σε ένα κορμί είναι άπειρες και αφού την ξεγυμνώσουμε μπορούμε να αρχίσουμε με τα χείλη μας να χαϊδεύουμε τα χείλη της.
Τα χαϊδεύουμε απαλά ακολουθώντας το περίγραμμα τους, και από εκεί πάμε στα αυτιά (δεξιά-αριστερά), ακουμπώντας την γλώσσα μας επάνω τους.
Μετά πάλι στα χείλη της και απαλά-απαλά βάζουμε τη γλώσσα μας μέσα στο στόμα της και παίζουμε με την γλώσσας της.
Σιγά-σιγά κατεβαίνουμε προς το στήθος της και με το σάλιο μας υγραίνουμε και τα δυο στήθη και με τη γλώσσα μας κάνουμε κύκλους γύρω από τις ρώγες.
Πιέζουμε απαλά τα χείλη μας ανάμεσα στα στήθη της –στην ενδιάμεση περιοχή- και τρίβουμε τα μάγουλά μας ανάμεσά τους.
Συνεχίζοντας έχουμε πότε την μία θηλή και πότε την άλλη στο στόμα μας τις «πιπιλάμε», τις «βυζαίνουμε» και μετά παίρνουμε την μία την ρουφάμε αργά φέρνοντας μέσα στο στόμα μας όσο από το στήθος.
Όταν αλλάζουμε στήθος δεν επαναλαμβάνουμε τα παραπάνω αλλά φιλάμε την θηλή και με την γλώσσα μας της κάνουμε κινήσεις εμπρός-πίσω, πάνω-κάτω και στο τέλος δαγκώνουμε τη θηλή με τα χείλη μας. Όταν δούμε ότι οι θηλές της έχουν διογκωθεί και έχουν σκληρύνει από ηδονή συνεχίζουμε από διαφορετικό πλέον σημείο του σώματός της.
Πάμε στα πόδια της και πιπιλίζουμε τα μεγάλα δάκτυλα των ποδιών της και αργά-αργά ανεβαίνουμε με την γλώσσα μας προς τα πάνω τις γάμπες, τις κλειδώσεις πίσω από τα γόνατα και την μέσα πλευρά των μηρών.
Δεν ακουμπάμε την γλώσσα μας στο αιδοίο της αλλά την γυρίζουμε μπρούμυτα και βάζουμε την γλώσσα μας στο πίσω μέρος του αυχένα της και ξεκινάμε μια «περιήγηση» επάνω στην σπονδυλική της στήλη. Μόλις φτάσουμε στα οπίσθιά της κάνουμε κύκλους με την γλώσσα μας στην οσφυϊκή περιοχή και εν συνεχεία δαγκώνουμε τα «μάγουλα» των οπισθίων της και τα γλύφουμε.
Σταματούμε, και την γυρίζουμε ανάσκελα με το κεφάλι μας επάνω στο αιδοίο της, οδηγούμε την γλώσσα μας ώστε να «περιηγείται» την ήβη και φτάνοντας στην κλειτορίδα της, την «χτυπάμε» με την γλώσσα μας δεξιά-αριστερά.
Με τα χέρια μας ανοίγουμε τα χείλη του αιδοίου της και ακουμπάμε την γλώσσα μέσα στο ζεστό, υγρό σημείο του κόλπου. Σπρώχνουμε την γλώσσα μας –σαν το πέος- μέσα του αρκετές φορές έως να νιώσουμε ότι ρίγη ηδονής κατακλύζουν το σώμα της και αμέσως επιστρέφουμε πάλι στην κλειτορίδα της.
Επικεντρωνόμαστε στο να την πιπιλάμε να την γλύφουμε και ότι άλλο μπορεί να προξενεί ηδονή. Σαν μια μικρή ηδονική ανάπαυλα θα πρότεινα να οδηγήσουμε την γλώσσα μας στον πρωκτό της και με μικρούς κύκλους γύρω του να την κάνουμε να έχει ηδονικές εξάρσεις.
Στην συνέχεια επανερχόμαστε στην κλειτορίδα της και συνεχίζουμε έως να έρθει σε οργασμό με την γλώσσα μας ή διαλέγουμε κάποια ερωτική στάση που θα επιφέρει την ηδονή και τον οργασμό και στους δύο ερωτικούς συντρόφους.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails