-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Las vegas΄2010 παγκόσμιο συνέδριο των εργαζομένων στον αγοραίο έρωτα.



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο συνέδριο των εργαζομένων στον χώρο του αγοραίου έρωτα στο las vegas μεταξύ 25 και 30 Ιουλίου.
Το συγκεκριμένο συνέδριο ειναι μοναδικό στο είδος του στην Αμερική, ενα συνέδριο οργανωμένο απο sex workers για sex workers.
Όπως μας λέει η Susan Lopez (πρόεδρος του συνεδρίου) και ιδρύτρια της Desiree Alliance (μιας οργάνωσης για τα δικαιώματα των ιερόδουλων) "βασικός στόχος του συνεδρίου ειναι να διμιουργηθεί ενα φόρουμ οπου ο κλαδος των sex workers θα αποκτήσει φωνή"
Για 5 μέρες στο συνέδριο έδωσαν το παρών ιερόδουλες οίκων ανοχής, ιερόδουλες ξενοδοχείων, web μοντέλα, επαγγελματίες αφέντρες, strippers, τηλεφωνητριες ροζ γραμμών , εργαζόμενες νόμιμες και παράνομες, ανθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των φύλων
Οτιδήποτε χρειάζετε η καθε κοπέλα αυτών των κλάδων να ξέρει όσον αφορά την επαγγελματική της ανάπτυξη, την μείωση της επιθετικότητας που αντιμετωπίζει στη δουλεία της, την κοινωνική και επαγγελματική πολιτική που πρέπει να έχει συζητήθηκε στο συνέδριο.
Πως να ψυχολογεί τους πελάτες της, πως να οργανώνει το εισόδημα της, πως να προστατεύει την σωματική της ακαιρεότητα, νομικά θέματα απαραίτητα προς γνώση, θέματα διαφίμισης μέσω internet κ.α.
Σύμφωνα με την Lopez οι άνθρωποι πρέπει να βρούν κοινό σκοπό με το κίνημα για τα δικαιώματα των sex workers μιας και είναι άμεσα συνδεδεμένα και με την καταπίεση των γυναικών γενικότερα.
Η ηθοποιος ταινιών πορνό Nina Hartley επισήμανε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα για τις sex workers αν μπορύσαν να κάνουν τι δουλειά τους χωρίς τον φόβο της σύληψης ή χωρις το κοινωνικό στίγμα που τις περιβάλει και οτι είναι πια υποχρέωση τους να αγνωνιστούν για τα δικαιώματα τους αφου πια οι αρμόδιοι φορείς (υγειονομικές και αστυνομικές αρχές) εχουν αποτύχει στο να τους τα εξασφαλίσουν.

πηγές : www.desireealliance.org/
www.lasvegassun.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails