-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Το στριπτίζ της νύφης και ο άτυχος πορτιέρης


Από το γαμήλιο πάρτι στο τμήμα μεταφέρθηκε μια νύφη στη νότια Ουαλία, η οποία αφού έδειξε το στήθος της σε έναν πορτιέρη, στη συνέχεια τον χτύπησε με γόβα στιλέτο στο κεφάλι. Έτσι, η...
40χρονη Sharon Hancox, δεν μπόρεσε να χαρεί την πρώτη νύχτα του γάμου της με τη σύντροφό της.
Σύμφωνα με τις αρχές, η Hancox αφού ήπιε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια μπύρας και σαμπάνιας, στη... συνέχεια ενεπλάκη σε άγριο καυγά με τον πορτιέρη David Jenkins στο μπαρ, όπου έλαβε χώρα το γκέι γαμήλιο πάρτι, κατηγορώντας τον ότι επέτρεψε την είσοδο σε άτομο που δεν είχε προσκληθεί.
Σύμφωνα με τη δημόσια κατήγορο, η νύφη επιτέθηκε στον πορτιέρη, τον αποκάλεσε "ανώμαλο" και στη συνέχεια κατέβασε το κόκκινο νυφικό της, δείχνοντάς του τα στήθη της.
Δεν έμεινε όμως μόνο στις αποκαλύψεις, καθώς τον χτύπησε στο μέτωπο με την επίσης κόκκινη γόβα στιλέτο της, με αποτέλεσμα το πρόσωπο του Jenkins να γεμίσει αίματα.
Όλα άρχισαν όταν ο Jenkins προσπάθησε να... χωρίσει δυο γυναίκες που καυγάδιζαν. Στη συνέχεια ζήτησε την αποχώρηση των καλεσμένων από το μπαρ Champers στο Swansea της νότιας Ουαλίας.
Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της Hancox, η οποία κατηγόρησε τον πορτιέρη ότι είχε επιτρέψει την είσοδο στη γυναίκα που προκάλεσε φασαρίες.
Ο Jenkins από την πλευρά του είπε στο δικαστήριο ότι η οξύθυμη νύφη είχε προηγούμενα μαζί του και την είχε ξαναδιώξει από το μπαρ. Η Hancox απάντησε ότι στο παρελθόν ο πορτιέρης της είχε επιτεθεί και της είχε βγάλει το φόρεμα της, κάτι που εκείνος αρνήθηκε.
Σύμφωνα με τον συνήγορο της νύφης, η πελάτης του έχει μετανιώσει για την ενέργειά της και δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον πορτιέρη, αλλά είχε ήδη βγάλει τις γόβες της και πάνω στα νεύρα της... τις χρησιμοποίησε.
Η Hancox, αφέθηκε ελεύθερη την επόμενη μέρα και έφυγε γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγό της. Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 12 μήνες κοινωνικής εργασίας και πρόστιμο 250 λιρών.

πηγή : totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails