-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

$pread Magazine


''Πιστεύουμε οτι όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην βιομηχανία του sex εχουν δικαίωμα στην αυτοδιάθεση στην επιλογή της ζωής τους και της χρήσης των κορμιών τους.
Σκοπός μας ειναι να φτιάξουμε μια κοινότητα οπου η εργασία στο sex θα αποστηγματιστει παρέχοντας ενα φορουμ με διαφορετικές φωνές σε ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτόν τον χώρο''
Αυτό ειναι το moto του περιοδικού $pread που κυκλοφορεί απο το 2005 στην Αμερική.
Το περιοδικό ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και ηταν μια ιδέα των Rachel Aimee, Rebecca Lynn, και Raven Strega οι οποίες είχαν κουραστεί απο την άδικη αντμετώπιση που είχαν τα ατομα που δούλευαν στη βιομηχανία του sex απο τα media.
To $pread αφορά ιερόδουλες του δρόμου και οίκων ανοχής, escorts ,pornstars, stripers, αφέντρες όλων των φύλων και των ηλικιών.
Όλοι οι συντάκτες του έχουν άμεση σχέση με αυτόν τον χωρο είτε ως πρώην είτε ως νύν εργαζόμενοι στην αγορά του sex ενω η συμμετοχή και η προσφορά τους στο περιοδικό ειναι καθαρά εθελοντική.
Μέσα στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν άρθρα για νομικά θέματα, θέματα υγείας, νέα του χώρου όλα απο την οπτική ματιά αυτών που ζούνε καθημερινά μέσα σε αυτή τη πραγματικότητα.

πηγή : www.spreadmagazine.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails