-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Kάμερες σε πανσιόν


Κάμερες είχε τοποθετήσει σε κάθε γωνιά της πανσιόν του ένας ηλικιωμένος στη Σκωτία, για να απολαμβάνει ζωνταντό σεξ από τους ενοίκους.
Ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων από το Πέρθ της Σκωτίας είχε βρει το κόλπο για να απολαμβάνει ζωντανό πορνό.
Ο Τζέιμς Στράτον είχε οργανώσει καλά το σχέδιό του καθώς είχε μετατρέψει τους υποτιθέμενους ανιχνευτές φωτιάς σε κινητούς κατασκόπους, τοποθετώντας κρυφές κάμερες με σκοπό να απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές τους ανυποψίαστους πελάτες του.
Μάλιστα είχε ειδικό δωμάτιο στο σπίτι του για προσωπικές προβολές με γιγαντοοθόνη!
Ο 67χρονος είχε τοποθετήσει κάμερες μέχρι και στο μπάνιο ενώ μια φορά πέταξε έξω δύο άνδρες ενοίκους του ξενοδοχείου αφού το υλικό δεν του άρεσε μιας και επιδίδονταν σε ομοφυλοφιλικές πράξεις.
Ο Στράτον δρούσε ανενόχλητος όλα αυτά τα χρόνια μέχρι που πέρυσι τον Απρίλιο μια κοπέλα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η κοπέλα άκουγε περίεργους θορύβους στη σοφίτα όπου και ανακάλυψε μια κάμερα και πολλά καλώδια.
Ο διεστραμμένος άνδρας, που είχε στη κατοχή του 8.000 DVD με πορνογραφικό υλικό, μεταξύ άλλων και με παιδιά (622 dvd), είχε εγκαταστήσει ολόκληρο κύκλωμα με κρυφές κάμερες, τα καλώδια των οποίων ξεκινούσαν από την σοφίτα των ενοικιαζόμενων δωματίων, περνούσαν στα δωμάτια αλλά ταυτόχρονα συνδέονταν και με το δωματιάκι που διατηρούσε στο διπλανό σπίτι για τις πριβέ προβολές.
Ο 67χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ η γυναίκα του έπεσε από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά του.

Πηγή : tnsite.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails