-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ιδιοκτητες οικων ανοχης στη Γερμανια φυλακιστηκαν για απάτη


Ενας δικαστής εν τέλει φυλάκισε ενα σύνολο αντρών και γυναικών που έτρεχαν μια αλυσίδα οίκων ανοχής με το όνομα ''Pussy Club'' στη Γερμανία.
Το Pussυ club ειχε παραρτήματα σε Στουτγκάρδη, Βούπερταλ, Χαλδενβέργη και στο Schönefeld λίγο έξω απ το Βερολίνο.
Στους εν λόγω οίκους δούλευαν περίπου 200 κοπέλες απο τη Ρουμανία και τον τελαυταίο καιρό το Pussy club απέκτησε τεράστια διαφίμηση και προβολή όταν οι ιδοκτήτες του αποφάσισαν να προωθήσουν μια σταθερή προσφορά χρέωσης για όλους τους πελάτες των οίκων τους.
Ετσι λοιπόν με μία και μόνο χρέωση απο 70 εως 100ε οι πελάτες μπορούσαν να κάνουν όσο sex ήθελαν ,όπως το ήθελαν και με όση διάρκεια ήθελαν.
Πολλά τοπικά Μ.Μ.Ε. παρουσίασαν το γεγονός παράλληλα όμως άρχισε να γίνετε και συζήτηση για θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Αυτό τράβηξε και την προσοχή των αρχών όπου στη έρευνα που ακολούθησε προέκυψε οτι οι περισσότερες κοπέλες δούλευαν παράνομα χωρις τα απαραίτητα έγγραφα.
6 άνθρωποι όλοι υπεύθυνοι της λειτουργίας του Pussy club συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν με κατηγορίες περί ανθρώπινου δουλεμπόριου.
Μια 27χρονη που ήταν το κεφάλι της επιχήρησης πήρε ποινή φυλάκισης 3 χρόνων.
Ένας 26χρονος manager επίσης 3 χρόνια φυλάκιση, ενας 30χρονος αντρας 2 χρόνια και 10 μληνες φυλάκιση, 2 γυναίκες ηλικίας 27 και 22 πήραν ποινές αναστολής ενώ σε ενα 30χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο.
Αποκαλύφθηκε οτι εξαπάτησαν τις υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης με το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ μιας και παρουσίαζαν τις κοπέλες σαν ελέυθερους επαγγελματίες πράγμα που δεν ήταν οπότε σαν εργοδότες ήταν υποχρεωμένοι να τους πληρώνουν στο κράτος την κοινωνική τους ασφάλιση.
Οι κατηγορίες για ανθρώπινο δουλεμπόριο εναντίον της 27χρονης που φαινόταν να είναι το κεφάλη του Pussy club αποσύρθηκαν μιας και στην ουσία πέρα απο το να δανίσει το όνομα της στα χαρτιά του pussy club δεν είχε καμία αρμοδιότητα στην λειτουργία των οίκων .
Άλλοι 2 κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν τελικά για ανθρώπινο δουλεμπόριο σε άλλη υπόθεση.
Ο δικαστής Andreas Arndt στην αγόρευση του σημείωσε οτι στις ιερόδουλες στο pussy club τελικά δεν φαινόταν να τους έχουν φερθεί με βία ,ούτε υπήρχε εξαναγκασμός στη δουλεία τους και οτι τελικά δεν ήταν στο χέρι του δικαστηριου να αποφασίσει αν η συγκεκριμένη χρηματική προσφορά ειναι εναντίον της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Τελικά τα παραρτήματα της Στουτγκάρδης και της Χαλδενβέργης όπως και του Βούπερταλ έκλεισαν μιας και παραβίαζαν και βασικούς κανόνες υγειηνής.
Οι κατήγοροι στη Στουτγκάρδη ερευνούνε μια περίπτωση 32 ανδρών με την κατηγορία του ανθρώπινου δουλεμπόριου που συνελήφθησαν σε Γερμανία, Ισπανία ,Ρουμανία και φαίνετε οτι είναι η εφοδιαστική αλυσίδα κοριτσιών για οίκους ανοχής.

πηγή : www.thelocal.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails