-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Μανγκάϊα τα νησιά του απόλυτου έρωτα


Στην Μανγκάϊα στα τροπικά νησιά του Νότιου Ειρηνικού υπάρχουν ακόμη σεξουαλικά απελευθερωμένες κοινωνίες. Η ερωτική διαπαιδαγώγηση στα αγόρια και τα κορίτσια αρχίζει από πολύ νωρίς. Τα αγόρια από τα δεκατρία τους χρόνια, με μια τελετή της αντίστοιχης περιτομής, ξεκινάνε σεξουαλικά μαθήματα με μια από τις μεγαλύτερες γυναίκες της φυλής. που μαζί τους εξασκεί πρακτικά τον έρωτα. Το βασικό μάθημα είναι η μάθηση όλων των τεχνικών ώστε να φέρνουν τις γυναίκες σε πολλαπλούς οργασμούς,
Τα κορίτσια έχουν την ανάλογη μάθηση και εκπαίδευση από τις μεγαλύτερες γυναίκες που τους μαθαίνουν τα πάντα γύρω από τον έρωτα και λίγο μετά από την πρώτης τους περίοδο είναι έτοιμα και προετοιμασμένα να έχουν την πρώτη τους ερωτική επαφή με τα αγόρια της αρεσκείας τους αλλά για να δεχτεί κάποιον μια κοπέλα για εραστή της, πρέπει να την φέρει σε οργασμό αγγίζοντας μόνο τα γεννητικά της όργανα. Ο ερωτικός κανόνας σε αυτά τα νησιά της ερωτικής απελευθέρωσης είναι οι κοπέλες αλλά και οι ενήλικες γυναίκες να πετυχαίνουν να έχουν οργασμό που να διαρκεί έως και μια ώρα!
Οι νέοι και νέες της Μανγκάια έχουν έως και τα είκοσι τους χρόνια –μετά συνήθς παντρεύονται αλλά και πάλι υπάρχει ερωτική ελευθεριότητα κατά την διάρκεια του γάμου- πολλές ερωτικές επαφές που μέσα από αυτές αναζητούν την σεξουαλική γνώση και την ηδονή.
Οι άντρες που έχουν κάνει έρωτα με πάρα πολλές γυναίκες, θεωρούνται ήρωες από την φυλή τους και για να τους τιμήσουν τους κάνουν ένα τατουάζ στον μηρό με το σχήμα του πέους ή με το σχήμα του αιδοίου πάνω στο πέος.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails