-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η ακριβή βενζίνη βάζει λουκέτο σε οίκους ανοχής στη Νεβάδα


Υπάρχουν δύο παρακλάδια της βιομηχανίας του σεξ που τα τρία τελευταία χρόνια αναπολούν με νοσταλγία το παρελθόν. Το ένα εξ αυτών είναι η βιομηχανία των ταινιών ενηλίκων και το άλλο οι οίκοι ανοχής της Νεβάδα, οι οποίοι κάποτε είχαν έσοδα 50 εκατ. δολάρια το χρόνο και απέφεραν στην Πολιτεία συνολικά 400 εκατ. δολάρια ετησίως.
Το πρώτο παρακλάδι έπεσε θύμα της «πειρατείας» και του Διαδικτύου, το δεύτερο της ύφεσης και της αύξησης της βενζίνης.
Έδρα των ταινιών πορνό ανέκαθεν ήταν η πεδιάδα του Σαν Φερνάντο, αλλά πλέον είναι τόσο εύκολο να βρει κανείς πορνογραφικό υλικό στο Ίντερνετ που δεν χρειάζεται να μπει στον κόπο και τα έξοδα ν αγοράσει πορνοταινίες σε DVD. Από τις περίπου 100 πιο γνωστές πορνογραφικές ιστοσελίδες, οι πέντε προσφέρουν ή «πειρατικές» ταινίες του είδους ή ερασιτεχνικά βίντεο των χρηστών τους.
Κορυφαίες του είδους θεωρούνται οι ιστοσελίδες Pornhub, YouPorn και Red Tube. Αυτές δέχονται περισσότερες επισκέψεις και από το Pirate Bay, που είναι ο κατεξοχήν προορισμός όσων θέλουν να κατεβάσουν «πειρατικές» ταινίες του Χόλιγουντ.
Στην περίπτωση της Νεβάδα το πρόβλημα έχει άμεση σχέση με την οικονομική κρίση που έχει «γονατίσει» τις ΗΠΑ από τις αρχές του 2008.
Οι περισσότεροι νόμιμοι οίκοι ανοχής που βρίσκονται στη μέση του….πουθενά και το 60% της πελατείας τους ήταν οι οδηγοί των φορτηγών έχουν κλείσει, γιατί με την αύξηση της τιμής της βενζίνης οι οδηγοί σκέφτονται τα επιπλέον χιλιόμετρα.
Ακόμη και οι οίκοι ανοχής στη Νότια Νεβάδα, που προσέλκυαν τους τουρίστες του Λας Βέγκας, κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο επειδή και η Πόλη της Αμαρτίας δεν έχει πια τον τουρισμό που είχε κάποτε.
Όσοι την επισκέπτονται, δε, επιλέγουν να ξοδέψουν και το τελευταίο δολάριο εκεί, επειδή παίζοντας στους ναούς του τζόγου έχουν έστω μία πιθανότητα στις εκατό να φύγουν με τις τσέπες γεμάτες…

πηγές : www.dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails