-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Πορνό χωρίς προφυλακτικό...


Ομάδα ακτιβιστών κατά του ιού του AIDS καταγγέλλουν τον Λάρρυ Φλίντ τον ότι δημιουργεί ανασφαλές εργασιακό περιβάλλον στους πορνοστάρ επειδή δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά. Από την πλευρά του δήλωσε ότι αυτό είναι μια παράλογη απαίτηση.
Ο βασιλιάς του πορνό την έχει πολύ άσχημα. Μια ομάδα ακτιβιστών κατά του ιού του AIDS τον κατήγγελλε στο υγειονομικό τμήμα της πολιτείας της Καλιφόρνια κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί ανασφαλές εργασιακό περιβάλλον στους πορνοστάρ επειδή δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά.
Για να τεκμηριώσουν την άποψή τους έστειλαν στο τμήμα περισσότερες από 100 πορνοταινίες της Flynt hardcore. Το αποτέλεσμα μόνο σε μια σκηνή ταινίας ένας περφόρμερ χρησιμοποίησε προφυλακτικό με την παρτενέρ του.
Οι ταινίες του Λάρρυ Φλίντ δεν έχουν τις περισσότερες φορές σενάριο, είναι ωμό σεξ χωρίς διάλογο. Όπως ισχυρίζονται οι ακτιβιστές οι εργαζόμενοι πορνοστάρ βρίσκονται συχνά σε κίνδυνο από εργατικά ατυχήματα όπως για παράδειγμα να κολλήσουν τον ιό του AIDS.
Ο Λάρρυ από την πλευρά του δήλωσε ότι αυτό είναι μια παράλογη απαίτηση, προσθέτοντας ότι το ακροατήριο που παρακολουθεί τις ταινίες του δεν θέλει να βλέπει άτομα που χρησιμοποιούν προφυλακτικά.
"Δεν θα κάνουμε παραγωγές με προφυλακτικά. Είναι ευνόητοι οι λόγοι. Αυτό θέλει να βλέπει ο καταναλωτής» προσθέτει ο Λάρρυ.
Η ομοσπονδιακή νομοθεσία προβλέπει ότι όλοι οι πορνοστάρ ελέγχονται για τον ιό HIV 30 ημέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων. Ο Λάρρυ ισχυρίζεται ότι οι παραγωγές του τηρούν τα πρότυπα αυτά. Πρόσθεσε επίσης ότι κανένας από τους σταρ της εταιρίας του δεν βρέθηκε θετικός στον ιό HIV.

Πηγή : tnsite.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails