-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Κάνουν tattoo το όνομα οίκου ανοχής


Ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης προσφέρει δια βίου δωρεάν είσοδο σε πελάτες, οι οποίοι έχουν «χτυπήσει» το όνομά του στο χέρι τους.
Το Pascha, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 120 ιερόδουλες στα 12… υποκαταστήματά του, δεν περίμενε ότι θα υπήρχε ανταπόκριση από την «από στόμα σε στόμα» διαφήμιση, αλλά περισσότερη από 40 άντρες έκαναν ήδη tattoo το όνομά του στο χέρι τους, με μεγάλα μπλε γράμματα, με αποτέλεσμα ο… τατουατζής να είναι υποχρεωμένος να δουλεύει διπλοβάρδια.
Ο 46χρονος Herbert Manske, ήταν ένας από τους δεκάδες πελάτες, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να ακολουθήσουν τη «διαδικασία» και να περάσουν μία δωρεάν βραδιά στον οίκο ανοχής στην Κολωνία της Γερμανίας.
«Η σύζυγός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παίρνω τσάμπα ποτά όλο το βράδυ και μπορώ να χαζεύω όμορφα κορίτσια».
Ένας άλλος πελάτης, ο 46χρονος Karl- Heinz Daheim δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Express: «πρέπει να κάνεις κάτι τρελό, έστω και για μια φορά στη ζωή σου».
Οι άντρες που έκαναν το tattoo θα κερδίσουν τα 5 ευρώ που στοιχίζει η είσοδος στον οίκο, αφού θα μπαίνουν στο εξής δωρεάν και θα έχουν εκπτώσεις σε άλλες υπηρεσίες, όπως είναι οι αισθησιακοί χοροί. Παρόλα αυτά θα πρέπει πάντα να πληρώνουν όταν θα θέλουν να περάσουν χρόνο με κάποια από τις ιερόδουλες, οι οποίες είναι αυτοαπασχολούμενες και ανεξάρτητες από τον οίκο ανοχής.

πηγή : www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails