-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Μία όαση Τι θα λέγατε για ένα σούπερ σέξυ πλύσιμο του.. αυτοκινήτου σας;



Απολαύστε κι εσείς μαζί με το αυτοκίνητο σας ένα… πλύσιμο πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα!
Πρόκειται για την ιδέα που είχε και έκανε πράξη ο 25χρονος Θοδωρής Βαλμάς ο οποίος δημιούργησε μία επιχείρηση, που φιλοξενεί την απόλυτη ανδρική φαντασίωση: σπέσιαλ πλύσιμο αυτοκινήτου από καλλίγραμμες καλλονές!
Το ιδιαίτερο αυτό πλυντήριο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και προσφέρει πέραν των άλλων υπηρεσιών, δωρεάν γυάλισμα-κέρωμα στο όχημα των πελατών από τα βελούδινα χέρια ξανθιών και μελαχρινών παρουσιών που κόβουν ανάσες!
Έναν μόλις μήνα μετά την εφαρμογή της πρωτοποριακής προσφοράς, ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των οδηγών, ενώ τα καυτά μοντέλα που έχουν επωμιστεί την… επίπονη δουλειά, εργάζονται σκληρά προκειμένου να αποζημιώσουν τους απαιτητικούς πελάτες που λατρεύουν να τις βλέπουν επί το έργον!
Ο κ. Βαλμάς χαρακτηρίζει αξέχαστη την πρώτη ημέρα λειτουργίας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην Εσπρέσο:
«Υπήρξαν πελάτες που μόλις είδαν τα μοντέλα… ξαφνιάστηκαν! Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού έβλεπαν τα αυτοκίνητά τους να τυγχάνουν της περιποίησης καλλίγραμμων γυναικών! Ολοι ήθελαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά με τα μοντέλα. Τώρα φτιάχνουμε ένα group στο Facebook που θα τους δίνει τη δυνατότητα να ψηφίζουν ποια κοπέλα θέλουν να τους γυαλίσει το αυτοκίνητο! Υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάμπριο αμάξια και μας ζητούν να μπουν μαζί με τα μοντέλα μέσα στο τούνελ με τις βούρτσες, τα σαπούνια και τους αφρούς! Φυσικά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, αφού οι κοπέλες δεν μπλέκουν την εργασία με τα προσωπικά τους».
Όσο για την αύξηση των πελατών στο «Soft Touch Auto Spa», λέει:
«Αναμφίβολα είναι μια κίνηση που αποδίδει. Συνεργαζόμαστε με συνολικά δώδεκα κοπέλες από το πρακτορείο "Models Only". Είναι όλες κούκλες και πριν από δύο μήνες είχαν συμμετάσχει στο διαγωνισμό ομορφιάς "Athens Model Photo Shooting". Αρχικά, κάθε Κυριακή εργάζονταν τρεις διαφορετικές κοπέλες, αλλά ύστερα από… απαίτηση του κοινού έρχονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Το μόνο βέβαιο είναι πως όλοι οι οδηγοί φεύγουν από το μαγαζί με αυτοκίνητο που λάμπει και με το χαμόγελο στα χείλη!»


Πηγή : tnsite.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails