-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Oι ιερόδουλες του Ρίο ντετζανειρο φοβούνται τις διώξεις ενόψη του Μουντιάλ και των Ολυμπιακών


Η νύχτα πέφτει στους δρόμους της Vila Mimosa στον μεγαλύτερο ανοιχτό δρόμο με κόκκινα φανάρια στο Ρίο ντετζαέιρο και τα τζουκ μποξ παίζουν απο lady gaga και abba μεχρι βραζιλιάνικη funk.
100αδες μεθυσμένοι αντρες συνοστίζονται στα παρακέιμενα bar και brothels σε μια περιοχή οπου υπάρχουν και δουλεύουν 3500 ιερόδουλες.
Αυτα τα 24ωρα ομως party κινδυνεύουν να σταματήσουν καθως η Βραζιλία αρχίζει ενα πρόγραμμα πολλών δισεκατομμυρίων δολλάρίων κάθαρσης και αναδόμησης της πόλης για το παγκόσμιο κύπελλο του 2014 και τους ολυμπιακούς αγώνες του 2016.
Ο τοπικός επιχειρηματικός οργανισμός υπολογίζει οτι τα επόμενα 6 χρόνια ενα ποσό της τάξης των 89 δις θα ριχτεί για την αναβάθμιση της πόλης προερχόμενο απο δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις.
Παράλληλα σχεδιάζετε και το καινούργιο μουσείο της πόλης σχεδιασμένο απο τον ισπανό αρχιτέκτονα σαντιάγκο καλατράβα.
Ενώ όλοι είναι χαρούμενοι με αυτά τα οποία θα συμβούν στην πόλη στη Vila Mimosa οι ιερόδουλες και οι πελάτες τους αρχίζουν και νιώθουν νευρικότητα με τις φήμες που ακούγονται οτι η περιοχή τους θα κατεδαφιστεί με μπουλντόζες για να γίνει στη θέση της ενας υπερταχής σιδηρόδρομος που θα συνδέει το ρίο με την οικονομική πρωτεύουσα της Βραζιλίας το Σάο Πάολο.
Μόλις οι φήμες άρχισαν να ακούγονται μας λέει η Cleide Nascimento Almeida η πρόεδρος των κατοίκων της Vila Mimosa ο κόσμος άρχισε να φοβάται και να ανυσυχεί για το πώς πια θα μπορεί να δουλευει και να επιβιώνει στη ζωή του. Η πόλη μπορεί να αλλάξει για τους Ολυμπιακούς και το Μουντιάλ αλλα η περιοχή με τα κόκκινα φανάρια δεν πρέπει να φύγει απο το κέντρο όσο και αν ντρέπεται γιαυτήν η κυβέρνηση.
Στο κέντρο της πόλης ο κόσμος έρχεται για τη δουλειά του και όταν την τελιώνει έρχεται στη Vila Mimosa για να διασκεδάσει.
Αν τελικά η Vila Mimosa μεταφερθει η δουλεία δεν πρόκειτε να σταμτήσει λένε οι ντόπιοι.
Αυτό ειναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο μας λέει η Μονίκ, μπορεί να μας διώξουν αλλα αυτο δεν πρόκειτε να πεθάνει και ξέρε γιατι? γιατι τα κορίτσια εδώ δεν πειράζουν κανένα, δεν βλάπτουν τον γάμο κανενός ίσα ίσα που τον βοηθάνε.
Οι αντρες θα πάνε οπουδήποτε για sex μας λέει η 21χρονών ιερόδουλη που δουλεύει με το όνομα Τζούλια και που ονειρεύετε να φύγει απο αυτη τη δουλειά και να ανοίξει ενα εστιατόριο με ψάρια στη παραλία, οι άντρες ειναι εξαρτημένοι απ το σεξ και αυτό ειναι εξάρτηση.

πηγή : www.guardian.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails